Samuel R. Allen

Bestyrelsesformand
Deere & Company

Sam Allen

Samuel R. Allen er bestyrelsesformand for Deere & Company, en post han har bestridt siden februar 2010. Han har tidligere haft en ekstra rolle som administrerende direktør; en rolle han havde indtil november 2019. I sine tidligere roller blev han kaldt direktør og administrerende direktør i august 2009 og udnævnt til direktør og vicedirektør for virksomheden og medlem af bestyrelsen i juni samme år. 

Allen har tidligere fungeret som direktør for afdelingen Worldwide Construction & Forestry; en rolle der omfattede ansvaret for John Deere Power Systems. Han har også været en del af Worldwide Agricultural Division, hvor han ledede aktiviteter i Latinamerika, Kina og Østasien samt Australien. Han havde tidligere ansvaret for Deeres enhed for intelligente udstyrsteknologier og for avanceret teknologi og teknik. Han har også ledt HR, arbejdsrelationer og virksomhedens organisation for finansielle tjenester. Allen, der blev en del af Deere i 1975, tjente som funktionær fra 2001 til 2019.

Allen blev udnævnt til bestyrelsen for Whirlpool Corporations i juni 2010 og han er på nuværende tidspunkt fungerende direktør. Han blev også et medlem af bestyrelsen for Dow Inc. i august 2019.

Deere & Company (NYSE: DE) er blandt verdens førende inden for avancerede produkter og services og stræber efter at skabe succes for kunder, hvis arbejde er knyttet til jorden og de, der dyrker, høster, omdanner, beriger og bygger på jorden for at imødekomme verdens dramatisk voksende behov for fødevarer, brændstof, boliger og infrastruktur. På basis af en tradition for integritet har John Deere siden 1837 skabt innovative produkter af høj kvalitet. For mere information, besøg John Deere på virksomhedens globale hjemmeside: www.JohnDeere.com.