Biografi

Samuel R. Allen

Samuel R. Allen

Bestyrelsesformand og CEO
Deere & Company
valgt til Deere & Companys bestyrelse, 2009

Samuel R. Allen er bestyrelsesformand og administrerende direktør, Deere & Company, en position han har haft siden februar 2010.

Allen blev udnævnt til direktør og CEO i august 2009. He blev udnævnt til direktøt COO for virksomheden og medlem af Deere & Companys bestyrelse i juni 2009. Tidligere fungerede han som direktør, afdelingen for byggeindustri & skovbrug på verdensplan og var ansvarlig for globale aktiviteter hos John Deere Power Systems. Han havde også ansvaret for Deeres intelligente, mobile udstyrsteknologier og for Deeres avancerede teknologi og teknik. Han har fungeret som seniorchef i virksomheden siden 2001 med yderligere ansvar inden for human ressources, industrielle relationer og John Deere Credits globale aktiviteter.

Siden han kom til John Deere i 1975, har Allen arbejdet i positioner med øget ansvar i afdelingen for kundeprodukter, afdelingen for byggeindustri & skovbrug, John Deere Power Systems, og den verdensomspændende jordbrugsafdeling, herunder styring af aktiviteter i Latinamerika, Kina & Østasien og Australien.

I tillæg til det har Allen fungeret som formand for rådet for konkurrenceevne siden januar 2010. Han blev udnævnt til at være med i Whirlpool Corporations bestyrelse i juni 2010. Han er 1975-kandidat fra Purdue University med en bachelorgrad i industriel ledelse. Han kommer fra Sumter, South Carolina.

Deere & Company (NYSE: DE) er verdensførende inden for avancerede produkter og services og er forpligtet til at skabe succes for kunder, hvis arbejde er knyttet til jordbrug – de, der dyrker, høster, omdanner, beriger og bygger på jorden for at imødekomme verdens dramatisk voksende behov for fødevarer, brændstof, husly og infrastruktur. På grundlag af en tradition for integritet har John Deere siden 1837 leveret innovative produkter af høj kvalitet. For mere information, besøg John Deere på den verdensdækkende hjemmeside under www.JohnDeere.com.