Samuel R. Allen

Bestyrelsesformand og CEO, Deere & Company
valgt til Deere & Companys bestyrelse, 2009

Sam Allen

Samuel R. Allen er bestyrelsesformand og CEO, Deere & Company, en post han har bestridt siden februar 2010. Allen blev udnævnt til direktør og CEO i august 2009. Han blev udnævnt til President og COO for virksomheden og medlem af Deere & Companys bestyrelse i juni 2009.

Allen har tidligere fungeret som direktør for afdelingen Worldwide Construction & Forestry og var ansvarlig for globale aktiviteter hos John Deere Power Systems. Desuden har Allen erfaring fra Wordwide Agricultural afdelingen i John Deere, hvor han ledte aktiviteter i Latinamerika, Kina & Østasien og Australien. Førhen var han ansvarlig for smarte mobiludstyrsteknologier og avanceret teknologi og polyteknik for John Deere, og han har været ledende inden for Human Ressources, Industrial Relations samt de globale aktiviteter under John Deere Credit.

Allen har haft en ledende rolle i virksomheden siden 2001 og har været hos John Deere siden 1975.

Herudover blev Allen udnævnt til bestyrelsen for Whirlpool Corporations i juni 2010 og han er på nuværende tidspunkt bestyrelsesformand.

Han færdiggjorde sin kandidatgrad fra Purdue University i 1975 med en bachelorgrad i industriel ledelse. Han kommer fra Sumter, South Carolina.

Deere & Company (NYSE: DE) er blandt verdens førende inden for avancerede produkter og services og stræber efter at skabe succes for kunder, hvis arbejde er knyttet til jordbrug—de, der dyrker, høster, omdanner, beriger og bygger på jorden for at imødekomme verdens’ dramatisk voksende behov for fødevarer, brændstof, husly og infrastruktur. På basis af en tradition for integritet har John Deere siden 1837 skabt innovative produkter af høj kvalitet. For mere information, besøg John Deere på dennes globale hjemmeside: www.JohnDeere.com.