Biografi

Crandall C. Bowles

Crandall C. Bowles

Bestyrelsesformand emeritus
The Springs Company
valgt til Deere & Companys bestyrelse, 1999

Crandall C. Bowles er forkvinde emeritus for Springs Company i Fort Mill, South Carolina. Hun trak sig tilbage som forkvinde for Springs Industries, Inc. i juni 2013.

Bowles kom til Springs Industries i 1973 som finansanalytiker. Hun blev i 1978 udnævnt til administrerende underdirektør for Springs Company, et datterselskab, og blev senere udnævnt til direktør i 1982. I 1992 blev Bowles udnævnt til administrerende underdirektør, vækst og udvikling hos Springs Industries, og et år senere blev hun udnævnt til virksomhedens administrerende underdirektør for tekstilproduktion. I 1995 blev hun udnævnt til direktør for Springs Industries bademodegruppe. I januar 1997 blev hun direktør og COO for virksomheden, og i december samme år blev hun udnævnt til dens administrerende direktør. I april 1998 blev Bowles også valgt som virksomhedens formand. I 2006 blev hun assisterende formand og COO for Springs Global US, Inc. og Springs Global Participacoes S.A., og formand for Springs Industries, Inc.

Hun har været medlem af Springs Industries' bestyrelse siden 1978, og er også medlem af bestyrelsen for JP Morgan Chase & Company. Bowles er med i bestyrelserne hos Springs Close Foundation, Inc., Packard Center for ALS Research hos Johns Hopkins, og Wilderness Society, og har et tillidshverv hos Brookings Institution.

Bowles har tidligere været med i Deere & Companys bestyrelse fra 30. maj 1990 til 23. februar 1994 og været uafhængig direktør for Sara Lee Corporation fra oktober 2008 til maj 2012.

Bowles har en bachelorgrad i økonomi fra Wellesley College og en MBA fra Columbia University.

Deere & Company (NYSE: DE) er verdensførende inden for avancerede produkter og services og er forpligtet til at skabe succes for kunder, hvis arbejde er knyttet til jordbrug – de, der dyrker, høster, omdanner, beriger og bygger på jorden for at imødekomme verdens dramatisk voksende behov for fødevarer, brændstof, husly og infrastruktur. På grundlag af en tradition for integritet har John Deere siden 1837 leveret innovative produkter af høj kvalitet. For mere information, besøg John Deere på den verdensdækkende hjemmeside under www.JohnDeere.com.