Biografi

Ryan D. Campbell

Ryan D. Campbell

Underdirektør og comptroller

Ryan D. Campbell er underdirektør og comptroller, Deere & Company, en position han har haft siden december 2016. Han er ansvarlig for Deeres verdensdækkende regnskabsfunktioner.

Campbell kom til John Deere i 2007 som manager, forretningsplanlægning, efter en 10-årig karriere med offentligt regnskab hos Ernst & Young. Hans efterfølgende positioner hos Deere omfattede manager, internationalt regnskab; produktlinje-controller for plæneudstyr; manager, forretningsudvikling; direktør, likviditetsstyring – kapitalmarkeder; og senest direktør, Ag & turf-finans, med støtte til region 2 direktøren og forretningsgrupper.

Campbell fik en grad i regnskab fra Simpson College og en MBA fra University of Chicago.

Deere & Company (NYSE: DE) er verdensførende inden for avancerede produkter og services og er forpligtet til at skabe succes for kunder, hvis arbejde er knyttet til jordbrug – de, der dyrker, høster, omdanner, beriger og bygger på jorden for at imødekomme verdens dramatisk voksende behov for fødevarer, brændstof, husly og infrastruktur. På grundlag af en tradition for integritet har John Deere siden 1837 leveret innovative produkter af høj kvalitet. For mere information, besøg John Deere på den verdensdækkende hjemmeside under www.JohnDeere.com.