Vance D. Coffman

Valgt til Deere & Companys bestyrelse, 2004
Bestyrelsesformand siden 2016
Tidligere formand og CEO, Lockheed Martin Corporation

Vance Coffman

Dr. Vance D. Coffman trak sig tilbage som formand for Lockheed Martin Corporation i april 2005. Han blev valgt som formand i april 1998 efter at have fungeret som CEO og næstformand siden august 1997. Han fungerede i en række valgte virksomhedslederstillinger, herunder President og COO hos Lockheed Martin's Space & Strategic Missile Sector. Forud for fusionen af Lockheed og Martin Marietta Corporation i 1995 fungerede han som Executive Vice President hos Lockheed Corporation. Tidligere var han direktør for Space Systems Division hos Lockheed Missiles & Space Company og Vice President i selskabet.

In 1967 blev Coffman en del af Lockheed's Space Systems Division som Guidance and Control Systems Analyst. Efter at have ledt udviklingen af flere større rumprogrammer og store jordbaserede databehandlingssystemer, blev han udnævnt til Vice President i 1985, Vice President for afdelingen og Assistant General Manager i 1987 og President for Space Systems Division i 1988. Mens han var i denne stilling, var han ansvarlig for Hubble-rumteleskopet, MILSTAR-satellitkommunikationsprogrammet, det efterfølgende, tidlige advarselssystem (nu betegnet Space Based Infrared System) og selskabets arbejde med iridium.

I 2002 blev Coffman udnævnt til formand for President's National Security Telecommunications Advisory Committee og blev valgt til at være formand for Aerospace Industries Association for 2003. Ud over Deere & Companys bestyrelse, sidder han i bestyrelsen for Amgen Inc. og 3M Company. Han er medlem af National Academy of Engineering og Security Affairs Support Association. I 1989 modtog han prisen Iowa State University's Professional Progress in Engineering Award og i 1999 en Distinguished Achievement Citation fra Iowa State. Han blev tildelt et æresdoktorat i jura fra Pepperdine Universitys Georg L. Graziadio School of Business and Management. Han blev valgt til at få et stipendiat hos både American Institute of Aeronautics and Astronautics og i American Astronautical Society.

Coffman tog en bachelorgrad i rumfartsteknik på Iowa State University og master- og ph.d.-grader inden for luftfart og astronautik på Stanford University.

Deere & Company (NYSE: DE) er blandt verdens førende inden for avancerede produkter og services og stræber efter at skabe succes for kunder, hvis arbejde er knyttet til jordbrug—de, der dyrker, høster, omdanner, beriger og bygger på jorden for at imødekomme verdens’ dramatisk voksende behov for fødevarer, brændstof, husly og infrastruktur. På basis af en tradition for integritet har John Deere siden 1837 skabt innovative produkter af høj kvalitet. For mere information, besøg John Deere på dennes globale hjemmeside: www.JohnDeere.com.