Biografi

Todd E. Davies

Todd E. Davies

Virksomhedssekretær og associeret rådgiver

Todd E. Davies er virksomhedssekretær og associeret rådgiver, Deere & Company, en position han har haft siden juli 2014. Han har ansvaret for sager vedrørende virksomhedsledelse, og arbejder tæt sammen med formanden og bestyrelsen. Han administrerer også juridiske og lovgivningsmæssige aspekter af Deeres finansielle transaktioner, herunder arkiveringer til Securities and Exchange Commission.

Davies kom til John Deeres kreditjuridiske gruppe i 1990 efter at have arbejdet for Dean Witter. I 1997 blev han overflyttet til virksomhedens juridiske afdeling. Siden da har han haft positioner med øget ansvar for virksomhedens finanser & værdipapirer, retstvister om produkter og fusioner & erhvervelser. Umiddelbart før sin nuværende position var Davies associeret rådgiver, kommerciel lov & overholdelse.

Davies er kandidat fra University of Illinois og IIT/Chicago-Kent College of Law.

Deere & Company (NYSE: DE) er verdensførende inden for avancerede produkter og services og er forpligtet til at skabe succes for kunder, hvis arbejde er knyttet til jordbrug – de, der dyrker, høster, omdanner, beriger og bygger på jorden for at imødekomme verdens dramatisk voksende behov for fødevarer, brændstof, husly og infrastruktur. På grundlag af en tradition for integritet har John Deere siden 1837 leveret innovative produkter af høj kvalitet. For mere information, besøg John Deere på den verdensdækkende hjemmeside under www.JohnDeere.com.