Biografi

James M. Field

James M. Field

Direktør, jordbrug & turf-afdeling – Amerika, Australien, og global skovning & turf-platforme

James M. Field er direktør, jordbrug & turf-afdeling – Amerika, Australien, og global skovning & turf-platforme, en position han har haft siden september 2012. Field har ansvaret for de kundefokuserede salgs- og marketingsregioner i USA, Canada, Australien og New Zealand, Latinamerika (herunder Sydamerika, Mellemamerika og Mexico) og produktplatformsgrupper bestående af produkter til afgrødehøst og turf- og hjælpeprodukter.

Field kom til Deere & Company i 1994 og har haft en række positioner inden for regnskab, afgifter og forretningsudvikling og planlægning. Field fungerede som økonomichef i Deeres tidligere Timberjack Group, og havde ansvaret for alle regnskabs-, finans- og afgiftsfunktioner. He blev udnævnt til comptroller, Deere & Company, i maj 2001, og underdirektør og comptroller, Deere & Company, i september 2002. Field ble udnævnt til direktør, Worldwide Commercial & Consumer Equipment Division i september 2007. I 2009 blev han udnævnt til senior underdirektør og økonomichef for Deere & Company. Før han kom til Deere, havde Field en række opgaver hos Deloitte & Touche.

Field er 1985-kandidat fra Western Michigan University, og har en CPA. Han er medlem af Illinois CPA Society og American Institute of CPA.

Deere & Company (NYSE: DE) er verdensførende inden for avancerede produkter og services og er forpligtet til at skabe succes for kunder, hvis arbejde er knyttet til jordbrug – de, der dyrker, høster, omdanner, beriger og bygger på jorden for at imødekomme verdens dramatisk voksende behov for fødevarer, brændstof, husly og infrastruktur. På grundlag af en tradition for integritet har John Deere siden 1837 leveret innovative produkter af høj kvalitet. For mere information, besøg John Deere på den verdensdækkende hjemmeside under www.JohnDeere.com.