James M. Field

President, Worldwide Construction & Forestry
samt Power Systems
Deere & Company

James Field

James M. Field er direktør for Worldwide Construction & Forestry samt Power Systems, en stilling han har bestridt siden januar 2019. Field er ansvarlig for vores bygge- og skovbrugsmaskiners bæredygtige og profitable vækst verden over samt for den fortsatte integration af Wirtgen Group. Field er også ansvarlig for virksomhedens forretninger inden for motor, transmission og elektriske dele.

Field kom til Deere & Company i 1994 og har haft en række poster inden for regnskab, finans samt forretningsudvikling og planlægning. Field fungerede som Chief Financial Officer i Timberjack Group, der tidligere tilhørte Deere (nu integreret i virksomhedens skovbrugsforretning), hvor han havde ansvaret for alle regnskabs-, økonomi- og finansfunktioner. Han blev udnævnt til økonomichef (Comptroller) i Deere & Company i maj 2001, og til Vice President i Deere & Company i september 2002. Field blev udnævnt til President for den tidligere Commercial & Consumer Equipment Division i 2007. I 2009 blev han udnævnt til Senior Vice President og Chief Financial Officer for Deere & Company. I 2012 blev Field udnævnt til President for Agriculture & Turf og var ansvarlig for salg og markedsføring i Nord-, Central- og Sydamerika og for aktiviteter inden for Global Crop Harvesting samt Turf & Utility Platforms.

Før han kom til Deere, havde Field en række opgaver hos Deloitte & Touche.

Field er kandidat fra Western Michigan University og er statsautoriseret revisor. Han har fuldført en lederuddannelse på Tuck School of Business og er medlem af hovedbestyrelsen for John Deere Classic og er bestyrelsesmedlem i bestyrelsen for hhv. Hand in Hand og St. Ambrose University.

Deere & Company (NYSE: DE) er blandt verdens førende inden for avancerede produkter og services og stræber efter at skabe succes for kunder, hvis arbejde er knyttet til jordbrug—de, der dyrker, høster, omdanner, beriger og bygger på jorden for at imødekomme verdens’ dramatisk voksende behov for fødevarer, brændstof, husly og infrastruktur. På basis af en tradition for integritet har John Deere siden 1837 skabt innovative produkter af høj kvalitet. For mere information, besøg John Deere på dennes globale hjemmeside: www.JohnDeere.com.