Biografi

Jean H. Gilles

Jean H. Gilles

Senior underdirektør, John Deere Power Systems, services for dele på verdensplan, avanceret teknologi og konstruktion, og global indkøbsledelse og logistik

Jean H. Gilles er senior underdirektør, John Deere Power Systems, services for dele på verdensplan, avanceret teknologi og konstruktion, og global indkøbsledelse og logistik, en position han har haft siden juni 2009. Gilles er også ansvarlig for John Deere Electronic Solutions.

Gilles kom til John Deere i 1980 som ingeniør hos John Deere Harvester Works. Han fungerede i en række positioner med øget ansvar hos John Deere Usine Saran, John Deere Werke i Mannheim, John Deere Waterloo Works og John Deere i Zweibruecken. I 1998 blev han udnævnt til direktør, region II produktion, og i 2001 blev han udnævnt til senior underdirektør, produktion og teknik for Global Harvesting Equipment. Gilles blev udnævnt til senior underdirektør, John Deere Power Systems i 2005.

Gilles har en mastergrad i maskinteknik fra Ecole Centrale de Paris og en mastergrad i forretningsadministration fra Stanford University.

Gilles er medlem af Iowa State University's Engineering College Industrial Advisory Council (ECIAC).

Deere & Company (NYSE: DE) er verdensførende inden for avancerede produkter og services og er forpligtet til at skabe succes for kunder, hvis arbejde er knyttet til jordbrug – de, der dyrker, høster, omdanner, beriger og bygger på jorden for at imødekomme verdens dramatisk voksende behov for fødevarer, brændstof, husly og infrastruktur. På grundlag af en tradition for integritet har John Deere siden 1837 leveret innovative produkter af høj kvalitet. For mere information, besøg John Deere på den verdensdækkende hjemmeside under www.JohnDeere.com.