Biografi

David C. Gilmore

David C. Gilmore

Senior underdirektør, region 4

David C. Gilmore er senior underdirektør, region 4, verdensdækkende finansielle services, afdeling Deere & Company, en position han har haft siden oktober 2014. He er ansvarlig for John Deere finansielle vækst og rentabilitet i region 4 og leder en mission om at øge salget af udstyr i regionen, uddybe kunderelationer og styrke distributionskanalerne

Gilmore begyndte sin karriere hos John Deere i 1990 og udviklede gradvist sin salgs- og markedserfaring gennem roller med øget ansvar i Ag & turf-afdelingen, hvilket kulminerede med positionen som direktør, marketing – global platform for afgrødehøst.

He kom til John Deere Financial i juni 2011 som underdirektør, marketing – USA og Canada, og blev udnævnt til senior underdirektør, salg og marketing – region 4 i oktober 2013.

Gilmore opnåede en bachelor of science-grad i landbrugsøkonomi fra University of Illinois i 1989. Han er med i bestyrelsen for Equipment Lease and Finance Association (ELFA), med i National FFA Foundation Sponsors Board, og med i Illowa Fellowship of Christian Athletes Leadership Board

John Deere Financial er en af de største leverandører af finansielle services til landbrugs- og byggekunder, hvilket støtter John Deere rundt om i verden med mere end 1,7 millioner konti og en administreret verdensdækkende portefølje på næsten 37 milliarder $. I tillæg til at sørge for tilgodehavender og udstyrsfinansiering for at hjælpe med at lette salget af John Deere landbrugs-, byggeri-, skovbrugs-, turf- og hjælpeudstyr, tilbyder John Deere Financial revolverende, betalingsbaserede løsninger og finansiering af afgrødetilførsel. Den dag i dag har John Deere Financial omkring 2.200 ansatte over hele verden og tilbyder detailfinansieringsprogrammer i mere end 50 lande.

Deere & Company (NYSE: DE) er verdensførende inden for avancerede produkter og services og er forpligtet til at skabe succes for kunder, hvis arbejde er knyttet til jordbrug – de, der dyrker, høster, omdanner, beriger og bygger på jorden for at imødekomme verdens dramatisk voksende behov for fødevarer, brændstof, husly og infrastruktur. På grundlag af en tradition for integritet har John Deere siden 1837 leveret innovative produkter af høj kvalitet. For mere information, besøg John Deere på den verdensdækkende hjemmeside under www.JohnDeere.com.