Biografi

Max A. Guinn

Max A. Guinn

Max Guinn er direktør, byggeindustri & skovbrug på verdensplan, globale arbejdsrelationer og sikkerhed

Max A. Guinn er direktør, byggeindustri & skovbrug på verdensplan, en position han har haft siden oktober 2014.

Siden han kom til virksomheden i 1980 har Guinn haft positioner med øget ansvar for kvalitetsservices, indkøbsledelse og fremstilling inden for landbrugs-, bygge- og skovbrugsvirksomhederne. Han blev udnævnt til GM, John  Deere Seeding Group i 1995 and General Manager, John Deere Dubuque Works i 1996.

Guinn blev udnævnt til senior underdirektør, teknik og produktion, Construction & Forestry Division, i 2000. Han fungerede senere som senior underdirektør, produktion og teknik – global høstudstyr, og blev udnævnt til senior underdirektør, global platform – afgrødehøst, jordbrug & turf-afdelingen i maj 2009. middelbart før sin nuværende stilling var han senior underdirektør, human ressources, kommunikation, offentlige anliggender og arbejdsrelationer.

Guinn graduerede fra University of Missouri-Rolla med en grad i maskinteknik og har en MBA fra University of Dubuque.

Deere & Company (NYSE: DE) er verdensførende inden for avancerede produkter og services og er forpligtet til at skabe succes for kunder, hvis arbejde er knyttet til jordbrug – de, der dyrker, høster, omdanner, beriger og bygger på jorden for at imødekomme verdens dramatisk voksende behov for fødevarer, brændstof, husly og infrastruktur. På grundlag af en tradition for integritet har John Deere siden 1837 leveret innovative produkter af høj kvalitet. For mere information, besøg John Deere på den verdensdækkende hjemmeside under www.JohnDeere.com.