Biografi

Pierre J. Guyot

Pierre J. Guyot

Underdirektør,
global indkøbsledelse og logistik

Pierre J. Guyot er underdirektør, global indkøbsledelse og logistik Deere & Company, en position han har haft siden maj 2014. Han er ansvarlig for styring af al global indkøbsledelse og logistikaktiviteter for virksomheden.

Efter positioner med indkøb og drift hos Peugeot i England og Frankrig kom Guyot til John Deere i 1998 som manager, montering på Saran-fabrikken i Frankrig. I 2002 blev han udnævnt til driftschef på Deeres fabrik i Arc-Les-Grey. I 2004 blev Guyot udnævnt til direktør, indkøbsledelse – Ag Equipment i Mannheim, Tyskland. Umiddelbart før sin nuværende rolle fungerede Guyot som GM for Saran-fabrikken med start i 2007.

Guyot fik en industriingeniørgrad fra École Centrale de Lille og en industriøkonomgrad fra École Nationale Supérieure du Pétrole et des Moteurs (IFP School). Han virker som mentor for partnerfamilier for Habitat for Humanity.

Deere & Company (NYSE: DE) er verdensførende inden for avancerede produkter og services og er forpligtet til at skabe succes for kunder, hvis arbejde er knyttet til jordbrug – de, der dyrker, høster, omdanner, beriger og bygger på jorden for at imødekomme verdens dramatisk voksende behov for fødevarer, brændstof, husly og infrastruktur. På grundlag af en tradition for integritet har John Deere siden 1837 leveret innovative produkter af høj kvalitet. For mere information, besøg John Deere på den verdensdækkende hjemmeside under www.JohnDeere.com.