Biografi

Klaus G. Hoehn

Klaus G. Hoehn

Underdirektør, avanceret teknologi og konstruktion

Deere & Company

Klaus G. Hoehn er underdirektør, avanceret teknologi og konstruktion, Deere & Company, en position han har haft siden januar 2006. Han er på virksomhedsniveau ansvarlig for at styre avanceret teknologiudvikling og ingeniørservices, der understøtter verdensdækkende landbrug, byggeri og design og fremstilling af kommercielt udstyr og forbrugerudstyr.

Efter en akademisk karriere som professor i Tyskland og Etiopien kom Hoehn til Deere & Company i 1992 som manager, konstruktion, hos John Deere Werke i Mannheim, Tyskland. Han blev i 1997 overflyttet til virksomhedens Product Engineering Center i Waterloo, Iowa, hvor han fungerede som manager, Worldwide Core Technology og Component Engineering. I 1998 blev Hoehn udnævnt til direktør, Worldwide Tractor and Component Engineering.

Han er medlem af VDI, en tysk ingeniørforening, og er tidligere bestyrelsesmedlem i VDIs Max-Eyth-Society. Hoehn er også medlem af Society of Automotive Engineers, er tidligere medlem af SAE's bestyrelse og tidligere medlem af SAE Foundation Board of Trustees. Desuden var han på Iowa State University IPRT Industrial Advisory Board, Iowa State University ABE Advisory Council og University of Michigan NAC Advisory Board, samt det tyske Fraunhofer Advisory Council ved universitetet i Magdeburg, Tyskland.

Hoehn fik en bachelor-, master- og doktorgrad i maskin- og landbrugsteknologi fra Rostock Universitet i Tyskland.

Deere & Company (NYSE: DE) er verdensførende inden for avancerede produkter og services og er forpligtet til at skabe succes for kunder, hvis arbejde er knyttet til jordbrug – de, der dyrker, høster, omdanner, beriger og bygger på jorden for at imødekomme verdens dramatisk voksende behov for fødevarer, brændstof, husly og infrastruktur. På grundlag af en tradition for integritet har John Deere siden 1837 leveret innovative produkter af høj kvalitet. For mere information, besøg John Deere på den verdensdækkende hjemmeside under www.JohnDeere.com.