Charles O. (Chad) Holliday, Jr.

Valgt til bestyrelsen for Deere & Company ,  2018,
(var tidligere medlem af bestyrelsen for Deere fra 2007 til 2016)
Formand, Royal Dutch Shell plc.

Charles Holliday Jr.

Charles O.  (Chad) Holliday, Jr. blev valgt til formand for Royal Dutch Shell i maj 2015. Han har tidligere været formand for Bank of Americas bestyrelse og formand og CEO i DuPont, en virksomhed han trak sig tilbage fra efter 36 års tjeneste.

Holliday begyndte sin karriere i DuPont som ingeniør i fabrikation og havde forskellige roller på syv forskellige lokaliteter, herunder President for DuPont Asia Pacific med hovedsæde i Tokyo, Japan. Han blev udpeget til CEO i 1998 og en rolle som han har haft i 11 år.

Udover at gøre tjeneste i bestyrelsen for Deere & Company, er Holliday medlem af Hospital Corporation of Americas (HCA) bestyrelse. Han er autoriseret Professional Engineer og medlem af U.S. National Academy of Engineering og UK Royal Society of Engineering.

Han har tidligere fungeret som formand for følgende organisationer: U.S. Council on Competitiveness, United Nations Sustainable Energy for All, World Business Council for Sustainable Development, Catalyst, U.S. Business Council samt U.S. National Academy of Engineering.

Holliday fik sin universitetsgrad fra University of Tennessee med en bachelorgrad industriteknik. Han har modtaget æresdotorgrader fra Polytechnic University, Brooklyn, New York; Washington College, Chestertown, Maryland og University of Tennessee, Knoxville, Tennessee.

Deere & Company (NYSE: DE) er blandt verdens førende inden for avancerede produkter og services og stræber efter at skabe succes for kunder, hvis arbejde er knyttet til jordbrug—de, der dyrker, høster, omdanner, beriger og bygger på jorden for at imødekomme verdens’ dramatisk voksende behov for fødevarer, brændstof, husly og infrastruktur. På basis af en tradition for integritet har John Deere siden 1837 skabt innovative produkter af høj kvalitet. For mere information, besøg John Deere på dennes globale hjemmeside: www.JohnDeere.com.