Biografi

Ganesh Jayaram

Ganesh Jayaram

Underdirektør
informationsteknologi

Deere & Company

Ganesh Jayaram er underdirektør, informationsteknologi, Deere & Deere, en position han har haft siden januar 2016. Han er ansvarlig for alle virksomhedens globale informationsteknologiske aktiviteter.

Umiddelbart inden hans nuværende position blev han udnævnt til direktør, Global IT Business Insights og Enabling Solutions. I denne rolle var han ansvarlig for at komme med øget fokus på implementeringen af virksomhedens strategi for informationsstyring og levering af vigtige forretningsindsigter gennem dataanalyse. Han hjalp også med at fremme konsistens og integration af vigtig portefølje, finansielle og aktiverende processer på tværs af organisationen Global IT.

Før han kom til virksomheden, var Jayaram underdirektør for forretnings udvikling for Water Quality Group hos Danaher Corporation i Loveland, Colorado. Fra 2001 til 2003 var han direktør hos Corporate Business Development for Canon, USA i San Jose, Californien. Fra 1995 til 2001 arbejdede Jayaram for The Boston Consulting Group i Chicago og Mumbai.

Jayaram fik i 1990 en bachelor i teknologi inden for keramisk teknik fra Institute of Technology i Banaras Hindu University i Varanasi, Indien. Han fik en doktorgrad i materialevidenskab og teknik fra Northwestern University i Evanston, Illinois, i 1995.

Deere & Company (NYSE: DE) er verdensførende inden for avancerede produkter og services og er forpligtet til at skabe succes for kunder, hvis arbejde er knyttet til jordbrug – de, der dyrker, høster, omdanner, beriger og bygger på jorden for at imødekomme verdens dramatisk voksende behov for fødevarer, brændstof, husly og infrastruktur. På grundlag af en tradition for integritet har John Deere siden 1837 leveret innovative produkter af høj kvalitet. For mere information, besøg John Deere på den verdensdækkende hjemmeside under www.JohnDeere.com.