Michael O. Johanns

Valgt til bestyrelsen for Deere & Company, 2015
Tidligere US-senator fra Nebraska og tidligere amerikansk landbrugsminister.

Michael Johanns

Michael O. Johanns er trådt ud af USAs senat, hvor han fungerede som senator fra Nebraska fra 2009 til 2015. På kongresserne 111-113 omfattede hans udvalgsopgaver landbrug, bevillinger, bankvirksomhed, handel, veterananliggender, indianske anliggender og miljø & offentlige arbejder.

Forud for sit mandat i det amerikanske senat var Johanns USAs landbrugsminister fra 2005 til 2007. Han blev to gange valgt som Nebraskas guvernør, 1999-2005, og i 2002 var han formand for Midwestern Governors Association. Johanns havde to perioder som borgmester i Lincoln, Neb., fra 1991 til 1998, og han var medlem af byrådet i Lincoln fra 1989 til 1991. Han var en del af Lancaster County, Nebraskas - County Board of Commissioners fra 1983 til 1987, herunder et år som formand. Efter at have fungeret som juridisk funktionær for Nebraska Supreme Court Justice Hale McCown fra 1974 til 1975, var han praktiserende jurist hos private virksomheder i Nebraska indtil 1991.

Udover at være medlem af bestyrelsen for Deere & Company, er Johanns medlem af rådgivningskomiteen i DowDuPont landbrugsafdeling i Corteva.

Johanns fik sin B.A. fra Saint Mary's University of Minnesota i Winona, Minn., og sin J.D. fra Creighton University School of Law i Omaha, Neb. I februar 2016 bekræftede det amerikanske senat hans præsidentielle nominering som nyt bestyrelsesmedlem i Millennium Challenge Corporation, et bilateralt udenrigshjælpskontor i USA.

Deere & Company (NYSE: DE) er blandt verdens førende inden for avancerede produkter og services og stræber efter at skabe succes for kunder, hvis arbejde er knyttet til jordbrug—de, der dyrker, høster, omdanner, beriger og bygger på jorden for at imødekomme verdens’ dramatisk voksende behov for fødevarer, brændstof, husly og infrastruktur. På basis af en tradition for integritet har John Deere siden 1837 skabt innovative produkter af høj kvalitet. For mere information, besøg John Deere på dennes globale hjemmeside: www.JohnDeere.com.