Biografi

Clayton M. Jones

Clayton M. Jones

Pensioneret bestyrelsesformand
Rockwell Collins, Inc.
valgt til Deere & Companys bestyrelse, 2007

Clayton M. Jones blev pensioneret i juli 2013 som administrerende direktør og i juli 2014 som formand for Rockwell Collins, Inc. Han fungerede som formand, direktør og CEO med start i juni 2001.

Jones kom til Rockwell International i 1979. Han modtog et Rockwell-sponsoreret stipendium i 1982 for at deltage i White House Executive Exchange Program. I 1988 blev Jones udnævnt til underdirektør for Aerospace Government Affairs og marketing hos Rockwell Government Operations i Washington, D.C. I 1995 blev han udnævnt til corporate senior underdirektør for Government Operations and International hos Rockwell Government Operations i Washington, D.C. Senere det år blev han udnævnt til underdirektør og GM for Collins Air Transport Division i Cedar Rapids, Iowa. I 1998 blev Jones udnævnt til direktør for Rockwell Collins og virksomhedsleder og senior underdirektør i Rockwell International.

Udover at være med i Deeres bestyrelse, er Jones med i bestyrelsen for Rockwell Collins, Inc. og Cardinal Health, Inc. Hans øvrige medlemskaber omfatter bestyrelsen for General Aviation Manufacturers Association og Smithsonian National Air and Space Museum. Han er medlem af forretningsrådet og President's National Security Telecommunications Advisory Committee og har et honorær stipendiat fra American Institute of Aeronautics and Astronautics.

Jones graduerede fra University of Tennessee i 1971 med en bachelorgrad i statsvidenskab. Han fik en MBA fra George Washington University i 1986.

Han aftjente i US Air Force som kamppilot fra 1971 til 1979.

Deere & Company (NYSE: DE) er verdensførende inden for avancerede produkter og services og er forpligtet til at skabe succes for kunder, hvis arbejde er knyttet til jordbrug – de, der dyrker, høster, omdanner, beriger og bygger på jorden for at imødekomme verdens dramatisk voksende behov for fødevarer, brændstof, husly og infrastruktur. På grundlag af en tradition for integritet har John Deere siden 1837 leveret innovative produkter af høj kvalitet. For mere information, besøg John Deere på den verdensdækkende hjemmeside under www.JohnDeere.com.