Clayton M. Jones

Valgt til bestyrelsen i Deere & Company, 2007
Tidligere formand og CEO, Rockwell Collins, Inc.

Clayton Jones

Clayton M. Jones blev pensioneret i juli 2013 som CEO og i juli 2014 som formand for Rockwell Collins, Inc. Han fungerede som formand, President og CEO med start i juni 2001.

Jones kom til Rockwell International i 1979. Han modtog et Rockwell-sponsoreret stipendium i 1982 for at deltage i White House Executive Exchange Program. I 1988 blev Jones udnævnt til Vice President for Aerospace Government Affairs & Marketing hos Rockwell Government Operations i Washington, D.C. I 1995 blev han udnævnt til Corporate Senior Vice President for Government Operations and International hos Rockwell Government Operations i Washington, D.C. Senere det år blev han udnævnt til Vice President og General Manager for Collins Air Transport Division i Cedar Rapids, Iowa. I 1998 blev Jones udnævnt til direktør for Rockwell Collins og Corporate Officer og Senior Vice President i Rockwell International.

Udover at være med i bestyrelsen i Deere, er Jones med i bestyrelsen for Rockwell Collins, Inc. og Cardinal Health, Inc. Hans øvrige medlemskaber omfatter bestyrelsen for General Aviation Manufacturers Association og Smithsonian National Air and Space Museum. Han er medlem af The Business Council og President's National Security Telecommunications Advisory Committee og har et honorært stipendiat fra American Institute of Aeronautics and Astronautics.

Jones færdiggjorde sin uddannelse fra University of Tennessee i 1971 med en bachelorgrad i statsvidenskab. Han tog en MBA på George Washington University i 1986.

Han gjorde tjeneste i US Air Force som kamppilot fra 1971 til 1979.

Deere & Company (NYSE: DE) er blandt verdens førende inden for avancerede produkter og services og stræber efter at skabe succes for kunder, hvis arbejde er knyttet til jordbrug—de, der dyrker, høster, omdanner, beriger og bygger på jorden for at imødekomme verdens’ dramatisk voksende behov for fødevarer, brændstof, husly og infrastruktur. På basis af en tradition for integritet har John Deere siden 1837 skabt innovative produkter af høj kvalitet. For mere information, besøg John Deere på dennes globale hjemmeside: www.JohnDeere.com.