Biografi

Rajesh Kalathur

Rajesh Kalathur

Senior underdirektør
og økonomichef

Deere & Company

Rajesh Kalathur er senior underdirektør og økonomichef, Deere & Company, en position han har haft siden september 2012. Han er ansvarlig for at rådgive CEO'en og afdelingsledere om større økonomiske og strategiske vækstproblemer og for at styre Deere & Companys globale finans- og planlægningsfunktioner. Han er også ansvarlig for forretningsplanlægning og -udvikling og investorrelationer.

Siden han kom til John Deere i 1996 i finansbranchen, har Kalathur haft positioner med stigende ansvar inden for forretningsudvikling, logistik, drift, marketing og generel ledelse på amerikanske og mexicanske steder. Han klarede ordrer hos Deere & Company samt hos Commercial Consumer Division og Agricultural Division.

I februar 2005 førte Kalathur an i et initiativ til at oprette John Deere Technology Center India og derefter ledede han integrationen af den indiske traktor joint venture. Han blev udnævnt til administrerende direktør og CEO, John Deere India i april 2006, med ansvar for virksomhedens forretningsaktiviteter i Indien.

Kalathur blev udnævnt til underdirektør, salg & marketing, Kina/Indien/Syd- og Østasien/Sydsahara og Sydafrika for jordbrug & turf-afdelingen i maj 2009. Han blev udnævnt til stedfortrædende økonomichef for Deere & Company i april 2012.

Kalathur har rødder i Indien og er amerikansk statsborger. Han har en mastergrad i industriteknik fra University of Alabama og en MBA fra University of Chicago.

Deere & Company (NYSE: DE) er verdensførende inden for avancerede produkter og services og er forpligtet til at skabe succes for kunder, hvis arbejde er knyttet til jordbrug – de, der dyrker, høster, omdanner, beriger og bygger på jorden for at imødekomme verdens dramatisk voksende behov for fødevarer, brændstof, husly og infrastruktur. På grundlag af en tradition for integritet har John Deere siden 1837 leveret innovative produkter af høj kvalitet. For mere information, besøg John Deere på den verdensdækkende hjemmeside under www.JohnDeere.com.