Rajesh Kalathur

Direktør, John Deere økonomichef og informationschef
Deere & Company

Rajesh Kalathur

Rajesh Kalathur er direktør for John  Deere Financial, såvel som informationschef for virksomheden, en stilling han har bestridt siden april 2019. Kalathur er ansvarlig for at sikre, at John Deeres udstyrskunder verden over har adgang til konkurrencedygtig finansiering. Kalathur har også ansvaret for virksomhedens informations- og teknologifunktion – et skifte med henblik på at positionere informationsteknologi som en strategisk kompetitiv fordel for Deere.

Siden han kom til John Deere i 1996 i økonomiafdelingen, har Kalathur bestridt stillinger med stigende ansvar inden for finansiering, forretningsudvikling, logistik, drift, marketing og generel ledelse på amerikanske og mexicanske lokaliteter. Han har været ansat hos Deere &Company samt hos Commercial Consumer Division og Agricultural Division.

I 2005 førte Kalathur an i et initiativ til at oprette John Deere Technology Center i Indien og derefter ledede han integrationen af det Indian Tractor Joint Venture. Han blev udnævnt til administrerende direktør og CEO for John Deere India i 2006, med ansvar for virksomhedens forretningsaktiviteter i Indien.

Kalathur blev udnævnt til underdirektør for salg & marketing for Kina/Indien/Syd- og Østasien/Sydsahara og Sydafrikas Agriculture & Turf Division i 2009. Han blev udnævnt til stedfortrædende økonomichef for Deere &Company i 2012. Senest har Kalathur virket som senior underdirektør, økonomichef og informationschef.

Kalathur har rødder i Indien og er amerikansk statsborger. Han har en mastergrad i industriteknik fra University of Alabama og en MBA fra University of Chicago.

Deere & Company (NYSE: DE) er blandt verdens førende inden for avancerede produkter og services og stræber efter at skabe succes for kunder, hvis arbejde er knyttet til jordbrug—de, der dyrker, høster, omdanner, beriger og bygger på jorden for at imødekomme verdens’ dramatisk voksende behov for fødevarer, brændstof, husly og infrastruktur. På basis af en tradition for integritet har John Deere siden 1837 skabt innovative produkter af høj kvalitet. For mere information, besøg John Deere på dennes globale hjemmeside: www.JohnDeere.com.