Biografi

Renee A. Mailhot

Renee A. Mailhot

Underdirektør og
CCO

Deere & Company

Renee A. Mailhot er underdirektør og CCO, Deere & Company, en position hun har haft siden maj 2015. Hun leder Center for Global Business Conduct, som er ansvarlig for at styrke Deers varige engagement i, hvordan virksomheden gør forretninger og sørge for et bæredygtigt fokus på sine kerneværdier, der hedder integritet, kvalitet, engagement og innovation gennem Deers globale aktiviteter.

Mailhot kom til Deere & Company i 1991 til Human Resources Department i Raleigh, North Carolina, til den tidligere Commercial and Consumer Equipment Division, hvor hun også fungerede i forskellige roller i marketing & salg. Hun vendte tilbage til human resources-funktionen, hvor hun havde roller med øget ansvar, herunder manager, medarbejderudvikling for region 2; manager, rekruttering og bemanding for Nordamerika; og manager, global jobevaluering.

I 2011 blev Mailhot udnævnt til regional direktør for human ressources for Latinamerika. I denne rolle var hun en nøglefigur i ledergruppen for region 3. I 2013 blev hun udnævnt til direktør for talentmanagement. Som det seneste fungerede hun som direktør, Global Employee Communications.

Mailhot fik en BS i psykologi fra Michigan State University og en MA med fokus på human ressources fra North Carolina State University.

Deere & Company (NYSE: DE) er verdensførende inden for avancerede produkter og services og er forpligtet til at skabe succes for kunder, hvis arbejde er knyttet til jordbrug – de, der dyrker, høster, omdanner, beriger og bygger på jorden for at imødekomme verdens dramatisk voksende behov for fødevarer, brændstof, husly og infrastruktur. På grundlag af en tradition for integritet har John Deere siden 1837 leveret innovative produkter af høj kvalitet. For mere information, besøg John Deere på den verdensdækkende hjemmeside under www.JohnDeere.com.