Biografi

James M. McCabe

James M. McCabe

Underdirektør,
afgifter

James McCabe er underdirektør, afgifter, Deere & Company, en position han har haft siden maj 2017. McCabe er ansvarlig for at lede virksomhedens verdensomspændende afgiftsfunktion og arbejder tæt sammen med offentlige anliggender om lovmæssige forhold.

McCabe kom til Deere i 1995 og har haft en række positioner med øget lederansvar, primært inden for afgifts- og skattefunktioner. I 2007 blev han underdirektør for finans i Deeres vandaktiviteter og blev udnævnt til direktør for internationale afgifter for regionerne 1 og 3 og det amerikanske toldvæsen i 2009. Fra maj 2014 fungerede McCabe som assisterende kasserer, en rolle, hvor han ledede globale finansieringsaktiviteter for John Deere Financial og overvågede skatteaktiviteter for regionerne 1, 2 og 3.

Før han kom til Deere & Company, tilbragte McCabe 10 år i Chicago og samarbejdede med virksomheder som Peat Marwick (KPMG's forgænger) og JMB Realty Corporation, der arbejder inden for regnskabs-, skatte- og investeringsstyring.

McCabe tog en bachelorgrad fra University of Notre Dame i 1985 og en MBA med speciale i finansiering fra University of Chicago i 1993.

Deere & Company (NYSE: DE) er verdensførende inden for avancerede produkter og services og er forpligtet til at skabe succes for kunder, hvis arbejde er knyttet til jordbrug – de, der dyrker, høster, omdanner, beriger og bygger på jorden for at imødekomme verdens dramatisk voksende behov for fødevarer, brændstof, husly og infrastruktur. På grundlag af en tradition for integritet har John Deere siden 1837 leveret innovative produkter af høj kvalitet. For mere information, besøg John Deere på den verdensdækkende hjemmeside under www.JohnDeere.com.