Biografi

Bradley D. Morris

Bradley D. Morris

Underdirektør, globale arbejdsrelationer

Deere & Company

Bradley D. Morris er underdirektør, Global Labor Relations, Deere & Company, en position han har haft siden maj 2011.

Morris er ansvarlig for at udvikle strategien og taktikken både for forhandling og administration af kollektive forhandlingsaftaler. Han leder de forskellige arbejdsmarkedsrelaterede initiativer og den globale strategi for arbejdsrelationer.

Morris kom til John  Deere i 1975 som praktikantstuderende og tilbragte sin karriere inden for produktion inden han tiltrådte arbejdsrelationer i 2001. Forud for sin nuværende position var Morris direktør, Global Labor Relations & Continuous Improvement.

Morris graduerede fra Purdue University i 1980 med en BS-grad i maskinteknik. Han afsluttede Purdue University Executive MBA-programmet i 2002.

Morris er medlem af Quad-City Area Labor-Management Council, U.S. Labor and Employee Relations Network og Council on Labor Law Equality.

Deere & Company (NYSE: DE) er verdensførende inden for avancerede produkter og services og er forpligtet til at skabe succes for kunder, hvis arbejde er knyttet til jordbrug – de, der dyrker, høster, omdanner, beriger og bygger på jorden for at imødekomme verdens dramatisk voksende behov for fødevarer, brændstof, husly og infrastruktur. På grundlag af en tradition for integritet har John Deere siden 1837 leveret innovative produkter af høj kvalitet. For mere information, besøg John Deere på den verdensdækkende hjemmeside under www.JohnDeere.com.