Biografi

Gregory R. Noe

Gregory R. Noe

Underdirektør og juridisk vicedirektør, international

Deere & Company

Gregory R. Noe er underdirektør og juridisk vicedirektør, international, Deere & Company, en position han har haft siden juli 2014. Noe klarer Deeres juridiske services til støtte for virksomhedens aktiviteter og vækstinitiativer uden for USA og Canada samt intellektuelle ejendomsteams globalt.

Noe kom til Deere & Company i 1993. Som det seneste fungerede han som virksomhedssekretær og rådgiver, en position han har haft siden december 2008.

Forud for sin position som virksomhedssekretær og rådgiver havde Noe en position som rådgiver, særlige retssager. Før det var Noe manager i afdelingen for fjernøstlige aktiviteter, teknik og skovbrug. I 2004 blev Noe tilknyttet Deere European Office i Mannheim, Tyskland, hvor han var ansvarlig for at levere juridiske services til forskellige internationale forretningsenheder hos Deere, herunder John Deere, Indien, John Deere, Sydafrika, og John Deere Sydamerika. I løbet af sin karriere har han arbejdet med retssager vedrørende produktansvar, handelsregulering og juridisk støtte til oversøiske og partnervirksomheder.

Noe fik sin bachelorgrad i statskundskab fra University of Notre Dame i 1988 og en juris doktorgrad fra Loyola University of Chicago i 1991. Han er medlem af American Corporate Counsel Association og Illinois State Bar Association.

Deere & Company (NYSE: DE) er verdensførende inden for avancerede produkter og services og er forpligtet til at skabe succes for kunder, hvis arbejde er knyttet til jordbrug – de, der dyrker, høster, omdanner, beriger og bygger på jorden for at imødekomme verdens dramatisk voksende behov for fødevarer, brændstof, husly og infrastruktur. På grundlag af en tradition for integritet har John Deere siden 1837 leveret innovative produkter af høj kvalitet. For mere information, besøg John Deere på den verdensdækkende hjemmeside under www.JohnDeere.com.