Gregory R. Page

Valgt til bestyrelsen i Deere & Company, 2013
Tidligere Executive Director, Cargill, Incorporated

Gregory Page

Greg Page er pensioneret formand og administrerende direktør for Cargill. Han var administrerende direktør hos Cargill fra 2015 til 2016, bestyrelsesformand fra 2013 til 2015, administrerende direktør fra 2007 til 2013 og direktør fra 2000 til 2007. Han blev valgt til bestyrelsen i Cargill i 2000 og valgt til bestyrelsesformand i 2007.

Page kom til Cargill i 1974 som praktikant i foderafdelingen. Gennem årene har han bestridt en række stillinger i USA og Singapore. Page arbejde med opstarten af et fjerkræforarbejdningsanlæg i Thailand, Cargills Excels datterselskabs oksekøds- og grisekødsanlæg i Wichita, Kansas og Financial Markets Group i Minneapolis.

Page fungerer som medlem af bestyrelsen for Eaton Corporation, Deere & Company og 3M. Han er ikke-administrerende formand for bestyrelsen i Corteva Agriscience. Han er tidligere formand for bestyrelsen i Big Brothers Big Sisters of America, tidligere direktør for Boy Scouts of Americas Northern Star Council og han er stadig aktivt medlem af begge bestyrelser, samt medlem af bestyrelsen i Alight (tidligere kendt som American Refugee Committee).

Jones har en bachelorgrad i økonomi fra University of North Dakota. Han er født i Bottineau, N.D.

Deere & Company (NYSE: DE) er blandt verdens førende inden for avancerede produkter og services og stræber efter at skabe succes for kunder, hvis arbejde er knyttet til jordbrug—de, der dyrker, høster, omdanner, beriger og bygger på jorden for at imødekomme verdens’ dramatisk voksende behov for fødevarer, brændstof, husly og infrastruktur. På basis af en tradition for integritet har John Deere siden 1837 skabt innovative produkter af høj kvalitet. For mere information, besøg John Deere på dennes globale hjemmeside: www.JohnDeere.com.