Biografi

Gregory R. Page

Gregory R. Page

Pensioneret administrerende direktør
Cargill, Incorporated
valgt til Deere & Companys bestyrelse, 2013

Gregory R. Page er pensioneret bestyrelsesformand og CEO for Cargill. Før det var han administrerende direktør for Cargill fra september 2015 til august 2016. Han fungerede som administrerende formand for Cargill fra december 2013 til september 2015. Forud for det fungerede han som Cargills administrerende direktør fra juni 2007 til december 2013. Han blev valgt til bestyrelsen i Cargill i august 2000 og valgt til bestyrelsesformand i september 2007.

Page kom til Cargill i 1974 som praktikant i foderafdelingen. Siden da har han haft en række stillinger i USA og Singapore. I 1998 blev han udnævnt til underdirektør & sektordirektør for Cargills Financial Markets og Red Meat Group. Det følgende år blev han udnævnt til administrerende underdirektør for virksomhedens Financial Markets og Red Meat Group. I 2000 blev han udnævnt til Cargills direktør og COO og valgt til bestyrelsen hos Cargill.

Page fungerer som medlem af bestyrelsen for Eaton Corporation. Han er et bestyrelsesmedlem i Big Brothers Big Sisters of America og bestyrelsesmedlem og umiddelbar tidligere formand for Northern Star Council for Boy Scouts of America. Han er kandidat fra University of North Dakota, med en bachelorgrad i økonomi og stammer fra Bottineau, North Dakota.

Deere & Company (NYSE: DE) er verdensførende inden for avancerede produkter og services og er forpligtet til at skabe succes for kunder, hvis arbejde er knyttet til jordbrug – de, der dyrker, høster, omdanner, beriger og bygger på jorden for at imødekomme verdens dramatisk voksende behov for fødevarer, brændstof, husly og infrastruktur. På grundlag af en tradition for integritet har John Deere siden 1837 leveret innovative produkter af høj kvalitet. For mere information, besøg John Deere på den verdensdækkende hjemmeside under www.JohnDeere.com.