Biografi

Brian J. Rauch

Brian J. Rauch

Senior underdirektør, teknik,
produktion og indkøbsledelse

Deere & Company

Brian J. Rauch er senior underdirektør, teknik, produktion og indkøbsledelse, Worldwide Construction & Forestry Division, en position han har haft siden marts 2013. Han er ansvarlig for alle aktiviteter inden for produktion, teknik, indkøbsledelse, kvalitet og genfremstilling for afdelingen.

Rauch kom til John Deere i 1994 som produktingeniør. Siden da har han siddet på en række poster i afdelingen Worldwide Construction & Forestry Division, herunder som leder af avanceret forskning og udvikling, programleder og direktør for teknik og teknologi. I 2007 blev Rauch udnævnt til teknisk underdirektør. I denne stilling var han ansvarlig for designteknik, produktvalidering og -verifikation samt forskning og udvikling for alle bygge- og skovbrugsprodukter verden over.

Rauch har en BS i maskinteknik fra University of Wisconsin-Platteville og en MS og en ph.d. i ingeniørmekanik fra University of Wisconsin-Madison. Han har også en MBA fra University of Wisconsin-Madison.

Deere & Company (NYSE: DE) er verdensførende inden for avancerede produkter og services og er forpligtet til at skabe succes for kunder, hvis arbejde er knyttet til jordbrug – de, der dyrker, høster, omdanner, beriger og bygger på jorden for at imødekomme verdens dramatisk voksende behov for fødevarer, brændstof, husly og infrastruktur. På grundlag af en tradition for integritet har John Deere siden 1837 leveret innovative produkter af høj kvalitet. For mere information, besøg John Deere på den verdensdækkende hjemmeside under www.JohnDeere.com.