Biografi

Cory J. Reed

Cory J. Reed

Direktør, John Deere Financial

Deere & Company

Cory J. Reed er direktør, John Deere Financial, en position han blev udnævnt til i november 2016. I denne rolle støtter han Deeres udstyrsvirksomheder ved at sikre, at kunder i alle centrale vækstområder har adgang til konkurrencedygtig og bekvem finansiering.

Reed kom til virksomheden i 1998 og havde en række regionale og platformbaserede marketings- og salgsstillinger. I 2007 flyttede Reed til John Deere International i Schaffhausen, Schweiz, hvor han var ansvarlig for salg og markedsføring i Nord-/Centraleuropa samt Afrika og Nær- og Mellemøsten. Senere fungerede Reed som direktør, Global Strategic Marketing, hvor han ledede teamet med ansvar for forståelse og prioritering af kundernes behov og styring af afdelingens produktportefølje globalt. Han blev udnævnt til underdirektør, Global Marketing Services for Ag & Turf-afdelingen i august 2011 og blev senere udnævnt til senior underdirektør, Global Marketing Services, Ag & Turf-afdelingen i september 2012. I august 2013 blev han udnævnt til senior underdirektør, Intelligent Solutions Group, hvor han var med til at udvikle og implementere virksomhedens præcisionsstrategi.

Reed sidder i bestyrelsen i National FFA Foundation og i bestyrelsen for Global Harvest Initiative. Reed graduerede fra Miami University i Oxford, Ohio, i 1992 med en bachelorgrad i finans. I 1995 tog han en juris doktorgrad fra Ohio State University College of Law og arbejdede for advokatfirmaet Jones, Day, Reavis & Pogue indtil han kom til John Deere.

Deere & Company (NYSE: DE) er verdensførende inden for avancerede produkter og services og er forpligtet til at skabe succes for kunder, hvis arbejde er knyttet til jordbrug – de, der dyrker, høster, omdanner, beriger og bygger på jorden for at imødekomme verdens dramatisk voksende behov for fødevarer, brændstof, husly og infrastruktur. På grundlag af en tradition for integritet har John Deere siden 1837 leveret innovative produkter af høj kvalitet. For mere information, besøg John Deere på den verdensdækkende hjemmeside under www.JohnDeere.com.