Cory J. Reed

Direktør, Worldwide Agriculture & Turf Division: Nord-, Central- og Sydamerika og Australien; Global Harvesting, Crop Care, og Turf & Utility Platforms og Ag Solutions
Deere & Company

Cory Reed

Cory J. Reed er direktør for Worldwide Agriculture & Turf Division, en stilling han har bestridt siden april 2019. I denne rolle er han ansvarlig for Nord-, Central- og Sydamerika og Australien, Global Harvesting, Crop Care, og Turf & Utility Platforms og Intelligent Solutions Group.

Reed kom til virksomheden i 1998 og havde en række regionale og platformbaserede marketings- og salgsstillinger. I 2007 flyttede han til John Deere International i Schaffhausen, Schweiz, hvor han var ansvarlig for salg og markedsføring i Nord-/Centraleuropa samt Afrika og Nær- og Mellemøsten. Senere fungerede Reed som direktør for Global Strategic Marketing, hvor han ledede teamet med ansvar for forståelse og prioritering af kundebehov og styring af afdelingens produktportefølje globalt. Han blev udnævnt til underdirektør i Global Marketing Services for Ag & Turf Division i august 2011 og blev senere udnævnt til senior underdirektør i Global Marketing Services Ag & Turf Division det følgende år. I 2013 blev han udnævnt til senior underdirektør i Intelligent Solutions Group, hvor han var med til at udvikle og implementere virksomhedens strategi for præcisionslandbrug. I 2016 blev Reed udnævnt til direktør for John Deere Financial, hvor han understøttede Deere's udstyrsforretninger ved at sikre, at kunderne har adgang til konkurrencedygtig og gunstig finansiering. Reed er aktuelt medlem af bestyrelsen i National FFA Foundation.

Reed blev færdig med sin uddannelse på Miami University i Oxford, Ohio med en bachelorgrad i finansøkonomi. Han tog en doktorgrad i jura på Ohio State University College of Law og arbejdede for advokatfirmaet Jones, Day, Reavis &Pogue, indtil han kom til John Deere.

Deere & Company (NYSE: DE) er blandt verdens førende inden for avancerede produkter og services og stræber efter at skabe succes for kunder, hvis arbejde er knyttet til jordbrug—de, der dyrker, høster, omdanner, beriger og bygger på jorden for at imødekomme verdens’ dramatisk voksende behov for fødevarer, brændstof, husly og infrastruktur. På basis af en tradition for integritet har John Deere siden 1837 skabt innovative produkter af høj kvalitet. For mere information, besøg John Deere på dennes globale hjemmeside: www.JohnDeere.com.