Biografi

Luann K. Rickert

Luann K. Rickert

Underdirektør, intern revision

Deere & Company

Luann K. Rickert er underdirektør, intern revision, en position hun har haft siden juli 2011. Rickert er ansvarlig for den verdensdækkende, interne revisionsfunktion for Deere & Company.

Rickert kom til virksomheden i 1979 som revisor. I årenes løb havde hun positioner med øget ansvar inden for områderne økonomi, systemer, drift og fabriksstyring. Som det seneste var hun global direktør for operatørstationer for Worldwide Agriculture & Turf Division i Bruchsal, Tyskland.

Rickert er kandidat fra Iowa State University med en grad i industriel administration og regnskab. Hun har en MBA fra University of Iowa med fokus på finans.

Hun har været aktivt involveret i frivilligt arbejde gennem hele sin karriere, og deltog i mange bestyrelser og sammen med forskellige velgørende organisationer. Hun er aktuelt i bestyrelsen for fællesskabsstiftelsen for Great River Bend og er medlem af kvindernes ledelsesråd for United Way of the Quad Cities Area.

Deere & Company (NYSE: DE) er verdensførende inden for avancerede produkter og services og er forpligtet til at skabe succes for kunder, hvis arbejde er knyttet til jordbrug – de, der dyrker, høster, omdanner, beriger og bygger på jorden for at imødekomme verdens dramatisk voksende behov for fødevarer, brændstof, husly og infrastruktur. På grundlag af en tradition for integritet har John Deere siden 1837 leveret innovative produkter af høj kvalitet. For mere information, besøg John Deere på den verdensdækkende hjemmeside under www.JohnDeere.com.