Biografi

Domenic G. Ruccolo

Domenic G. Ruccolo

Senior underdirektør
salg & marketing
Worldwide Construction & Forestry Division

Deere & Company

Domenic G. Ruccolo er senior underdirektør, salg & marketing, Worldwide Construction & Forestry Division, en position han har haft siden August 2007. Ruccolo er ansvarlig for organisering af salg, marketing og produktsupport i Worldwide Construction & Forestry Division.

Ruccolo begyndte sin karriere hos John Deere i 1990 hos John Deere Ltd., hvor han havde ansvaret for forskelligt inden for produktsupport og salg. I 1997, efter en tid som afdelingsleder for finans i Canada, var han involveret i aktiviteter omfattende engrosfinansiering og forhandlerskonsolidering hos Deere & Company. I 2002 blev han udnævnt til direktør, Hitachi Construction & Mining Division. I 2003 tilføjede han titlen Overseas Construction Operations til den rolle. Forud for sin nuværende stilling fungerede han som underdirektør, Agricultural Equipment Marketing – U.S. og Canada, siden januar 2006.

Ruccolo har en bachelorgrad i handel fra Concordia University i Montreal, Canada, og en MBA fra Fuqua School på Duke University.

Deere & Company (NYSE: DE) er verdensførende inden for avancerede produkter og services og er forpligtet til at skabe succes for kunder, hvis arbejde er knyttet til jordbrug – de, der dyrker, høster, omdanner, beriger og bygger på jorden for at imødekomme verdens dramatisk voksende behov for fødevarer, brændstof, husly og infrastruktur. På grundlag af en tradition for integritet har John Deere siden 1837 leveret innovative produkter af høj kvalitet. For mere information, besøg John Deere på den verdensdækkende hjemmeside under www.JohnDeere.com.