Biografi

Randal A. Sergesketter

Randal A. Sergesketter

Senior underdirektøt
global platform - afgrødehøst
jordbrug og turf-afdeling

Deere & Company

Randal A. Sergesketter er senior underdirektør, Global Platform - afgrødehøst, jordbrug & turf-afdelingen, Deere & Company, en position han har haft siden marts 2013. Han er ansvarlig for virksomt og effektivt design og levering af innovative afgrødehøstprodukter til støtte for virksomhedens forretningsmæssige og globale vækstmål.

Sergesketter begyndte sin karriere hos Deere & Company i 1980 gennem selskabets sommeruddannelsesprogram og blev praktikant i produktionsledelse i 1981. Han har siddet på en række ledende stillinger, herunder direktør, Worldwide Ag Order Fulfillment; GM, John Deere Ottumwa Works; og GM, John Deere Harvester Works. I juni 2005 blev Sergesketter udnævnt til senior underdirektør, produktion, teknik, indkøbsledelse og ordreeksekvering, Worldwide Commercial & Consumer Equipment Division. Med dannelsen af Ag & Turf Division i maj 2009 blev Sergesketter udnævnt til senior underdirektør for Turf & Utility Global Platform. I november 2009 blev han udnævnt til senior underdirektørt, teknik, produktion og indkøbsledelse for Deeres Worldwide Construction & Forestry Division.

Han har en bachelorgrad fra Purdue University og en master i forretningsadministration fra St. Ambrose University.

Sergesketter er John Deeres nøgleperson for Purdue University og medlem af dekanens eksekutivråd. Han har tidligere fungeret som nøgleperson for North Carolina State University og var i bestyrelsen for Outdoor Power Equipment Institute, North Carolina Chamber, United Way og Boy Scouts of America.

Deere & Company (NYSE: DE) er verdensførende inden for avancerede produkter og services og er forpligtet til at skabe succes for kunder, hvis arbejde er knyttet til jordbrug – de, der dyrker, høster, omdanner, beriger og bygger på jorden for at imødekomme verdens dramatisk voksende behov for fødevarer, brændstof, husly og infrastruktur. På grundlag af en tradition for integritet har John Deere siden 1837 leveret innovative produkter af høj kvalitet. For mere information, besøg John Deere på den verdensdækkende hjemmeside under www.JohnDeere.com.