Biografi

Lawrence W. Sidwell

Lawrence W. Sidwell

Senior underdirektør, kredit og drift
Worldwide Financial Services Division

Deere & Company

Lawrence W. Sidwell er senior underdirektør, kredit og drift – USA/Canada/Australien/New Zealand for den verdensdækkende afdeling for globale, finansielle services, en stilling han har haft siden januar 2012. Han er ansvarlig for engros-, detail- og kreditgrupperne, der støtter kundeservice og kreditstyringsaktiviteter for alle finansielle serviceydelser i USA, Canada, Australien og New Zealand.

Sidwell kom til John Deere i oktober 1999 som procesansvarlig, markedsudvikling for den verdensdækkende afdeling for globale, finansielle services, og blev udnævnt til underdirektør samme år. Han blev udnævnt til senior underdirektør for e-handel i 2000 og senior underdirektør for iVesta, virksomhedens dot com joint venture med CoBank i 2001. I 2003 blev han udnævnt til senior underdirektør, Ag Financial Services, Worldwide Financial Services Division. I 2010 blev Sidwell udnævnt til senior underdirektør, kredit drift - USA & Canada.

Før han kom til Deere arbejdede Sidwell for Farm Credit Services i Perry, Iowa, med positionerne underdirektør og kredittilsynsførende fra 1976 til 1985. Han var underdirektør for Rabobank Nederland i New York, New York i 1985 og fortsatte som underdirektør på virksomhedens sted i Chicago i 1988. I 1996 blev han udnævnt til administrerende direktør for Agricredit Acceptance Company i Des Moines, Iowa, og direktør for sydamerikanske aktiviteter.

Sidwell tog eksamen i form af en bacheloruddannelse i landbrugsøkonomi fra Iowa State University i Ames, Iowa i 1976.

Deere & Company (NYSE: DE) er verdensførende inden for avancerede produkter og services og er forpligtet til at skabe succes for kunder, hvis arbejde er knyttet til jordbrug – de, der dyrker, høster, omdanner, beriger og bygger på jorden for at imødekomme verdens dramatisk voksende behov for fødevarer, brændstof, husly og infrastruktur. På grundlag af en tradition for integritet har John Deere siden 1837 leveret innovative produkter af høj kvalitet. For mere information, besøg John Deere på den verdensdækkende hjemmeside under www.JohnDeere.com.