Sherry M. Smith

Valgt til bestyrelsen for Deere & Company, 2011
Tidligere Executive Vice President og
Chief Financial Officer, Supervalu Inc.

Sherry Smith

Sherry M. Smith er tidligere Executive Vice President og Chief Financial Officer hos Supervalu Inc., en supermarkedsvirksomhed med en omsætning på 35 milliarder $, der har hovedkontor i Eden Prairie, Minnesota. Hun har 25 års erfaring inden for supermarkedsbranchen, der fører gennem forskellige finansielle lederstillinger, herunder finansdirektør, økonomidirektør og Senior Vice President of Finance. Smith har haft en vigtig lederrolle i adskillige af virksomhedens strategiske initiativer, herunder erhvervelser og aktiviteter inden for forretningstransformation.

Udover at være medlem af bestyrelsen i Deere & Company, sidder Smith i bestyrelsen for Piper Jaffray Companies, Tuesday Morning Corp. og Realogy Group Inc.

Smith er statsautoriseret revisor. Hun har en bachelorgrad i regnskab fra St. Cloud State University.

Deere & Company (NYSE: DE) er blandt verdens førende inden for avancerede produkter og services og stræber efter at skabe succes for kunder, hvis arbejde er knyttet til jordbrug—de, der dyrker, høster, omdanner, beriger og bygger på jorden for at imødekomme verdens’ dramatisk voksende behov for fødevarer, brændstof, husly og infrastruktur. På basis af en tradition for integritet har John Deere siden 1837 skabt innovative produkter af høj kvalitet. For mere information, besøg John Deere på dennes globale hjemmeside: www.JohnDeere.com.