Biografi

Sherry M. Smith

Sherry M. Smith

Tidligere administrerende underdirektør og økonomichef
Supervalu Inc.
valgt til Deere & Companys bestyrelse, 2011

Sherry M. Smith er tidligere administrerende direktør og økonomidirektør hos Supervalu Inc., en 35 milliarder $ supermarkedvirksomhed med hovedkontor i Eden Prairie, Minnesota. Hun har 25 års erfaring inden for supermarkedsindustrien, der fører gennem forskellige finansledelsesstillinger, herunder kasserer, virksomheds-controller og senior underdirektør for finans. Smith har haft en vigtig lederrolle i adskillige af virksomhedens strategiske initiativer, herunder erhvervelser og mht. forretningstransformation.

Udover at være direktør i bestyrelsen i Deere & Company, sidder Smith i bestyrelsen for Tuesday Morning Corp. og Realogy Group Inc., samt i bestyrelsen for St. Cloud State University Foundation.

Smith er certificeret revisor Hun har en bachelorgrad i regnskab fra St. Cloud State University.

Deere & Company (NYSE: DE) er verdensførende inden for avancerede produkter og services og er forpligtet til at skabe succes for kunder, hvis arbejde er knyttet til jordbrug – de, der dyrker, høster, omdanner, beriger og bygger på jorden for at imødekomme verdens dramatisk voksende behov for fødevarer, brændstof, husly og infrastruktur. På grundlag af en tradition for integritet har John Deere siden 1837 leveret innovative produkter af høj kvalitet. For mere information, besøg John Deere på den verdensdækkende hjemmeside under www.JohnDeere.com.