Biografi

Thomas C. Spitzfaden

Thomas C. Spitzfaden

Underdirektør og kasserer

Deere & Company

Thomas C. Spitzfaden er underdirektør og kasserer, en stilling han har haft siden februar 2015. Han er ansvarlig for at lede et team af finansfolk til at yde bæredygtig og omkostningseffektiv finansiering til globale kapitalmarkeder og finansiel risikostyring til støtte for Deere & Company og John Deere Financial (JDF).

Spitzfaden kom til Deere i 1979 og har haft en række positioner med øget ansvar inden for afdelingerne korporation og landbrugsudstyr og byggeudstyr. I 2004 blev han udnævnt til direktor, forretningsudvikling for Worldwide Agricultural Equipment Division. I 2006 blev han udnævnt til assisterende kasserer og i januar 2012 blev han udnævnt til underdirektør for pensionsfond og investeringer, Deere & Company.

Spitzfaden har en bachelorgrad i historie fra Rice University og en MBA i økonomi fra University of Chicago. Han er Chartered Financial Analyst.

Spitzfaden er for tiden medlem af Quad City Symphony Orchestra Board.

Deere & Company (NYSE: DE) er verdensførende inden for avancerede produkter og services og er forpligtet til at skabe succes for kunder, hvis arbejde er knyttet til jordbrug – de, der dyrker, høster, omdanner, beriger og bygger på jorden for at imødekomme verdens dramatisk voksende behov for fødevarer, brændstof, husly og infrastruktur. På grundlag af en tradition for integritet har John Deere siden 1837 leveret innovative produkter af høj kvalitet. For mere information, besøg John Deere på den verdensdækkende hjemmeside under www.JohnDeere.com.