Biografi

Charles R. Stamp Jr.

Charles R. Stamp Jr.

Underdirektør
virksomhedsstrategi & forretningsudvikling

Deere & Company

Charles R. Stamp, Jr. er underdirektør, virksomhedsstrategi & forretningsudvikling, Deere & Company, en stilling han har besat siden december 2016. I denne rolle rådgiver han den øverste ledelse om mulighederne for forretningsudvikling og hjælper virksomheden med at nå sine mål og gennemføre John Deere-strategien.

Umiddelbart før dette var Stamp underdirektør, Public Affairs Worldwide, en stilling, han havde haft siden 2002, og hvor han administrerede statslige og offentlige anliggender. I 2014 kunne han tilføje global brand-management og virksomhedskommunikationsfunktioner til sine ansvarsområder.

Stamp er oprindeligt fra Missouri. Han tog en bachelorgrad fra Southeast Missouri State University, hvor han har universitetets Distinguished Alumni Merit Award og fungerer som administrator for universitets’ stiftelse. Han fik en doktorgrad, Juris Doctorate, fra University of Missouri School of Law i Columbia i 1974.

Han praktiserede lov fra 1974 til 1981 i Sikeston, Missouri. Han trådte ind i agroindustrien i 1981 som direktør for Meyer Agri-Products, som senere blev en afdeling af Butler Manufacturing Company, hvor han fungerede som underdirektør for Butlers Agri-Products Division. Han fungerede derefter som direktør for Capital South Investors og som partner i Capital Partners, Ltd., der grundlagde InterAg Technologies, Inc.

Stamp er bestyrelsesmedlem i det amerikanske handelskammer. Han har fungeret som bestyrelsesformand for Association of Equipment Manufacturers og er æresdirektør for AEM. Han har også haft et tillidshverv for Farm Foundation. Stamp er medlem af Missouri Bar Association.

Deere & Company (NYSE: DE) er verdensførende inden for avancerede produkter og services og er forpligtet til at skabe succes for kunder, hvis arbejde er knyttet til jordbrug – de, der dyrker, høster, omdanner, beriger og bygger på jorden for at imødekomme verdens dramatisk voksende behov for fødevarer, brændstof, husly og infrastruktur. På grundlag af en tradition for integritet har John Deere siden 1837 leveret innovative produkter af høj kvalitet. For mere information, besøg John Deere på den verdensdækkende hjemmeside under www.JohnDeere.com.