Dmitri L. Stockton

Valgt til bestyrelsen i Deere & Company, 2015
Senior Vice President i GE Company og tidligere bestyrelsesformand
President og CEO, GE Asset Management

Dmitri Stockton

Dmitri L. Stockton er pensioneret vicedirektør i GE Company og den tidligere formand, direktør og administrerende direktør i GE Asset Management, et globalt kapitalforvaltningsselskab med over 100 milliarder $ i styrede aktiver hen over investeringsvehikler, der omfatter kapitalfonde, fast ejendom, hedgefonde, aktive aktier og fast afkast. Han fungerede som funktionær i GE Company i over et årti og var en af dets ledere i organisationens Corporate Executive Council. I sin sidste stilling støttede han GE som særlig rådgiver efter salget af GE Asset Management.

Stockton tilbragte i alt 30 år hos General Electric, heriblandt 24 år hos GE Capital, hvor han stod for omstruktureringen af den globale bankvirksomhed med ca. 40.000 medarbejdere, da finanskrisen var på sit højeste. Hans bestræbelser på at vende udviklingen førte til en rekordstor rentabilitet på 1,85 milliarder $ i 2010. Tidligere fungerede han som direktør for GE Consumer Finance i Central- og Østeuropa, administrerende direktør hos GE Capital Bank i Schweiz, generaldirektør hos GE Capital Commercial Real Estate og chef for risikostyring hos GE Capital Mortgage Corporation. I et årti af hans virke hos GE boede og arbejdede Stockton i udlandet fordelt på tre forskellige lande.

Udover at være med i bestyrelsen hos Deere & Company bestyrelse, er Stockton med i bestyrelsen for Target Corporation, Ryder Systems Inc., American Family Insurance. Han er også medlem af det rådgivende forretningsudvalg på College of Business and Economics på North Carolina A&T State University. Stockton var tidligere bestyrelsesformand for American Family Insurance, Synchrony Financial, Bank BPH, Garanti Bank, BAC Credomatic, A Better Chance, Thurgood Marshall College Fund, Georgetown University Board of Regents og GE Foundation.

Stockton har en Bachelor of Science-grad i regnskab fra North Carolina Agricultural & Technical State University og han er kandidat fra GEs Financial Management Program.

Deere & Company (NYSE: DE) er blandt verdens førende inden for avancerede produkter og services og stræber efter at skabe succes for kunder, hvis arbejde er knyttet til jordbrug—de, der dyrker, høster, omdanner, beriger og bygger på jorden for at imødekomme verdens’ dramatisk voksende behov for fødevarer, brændstof, husly og infrastruktur. På basis af en tradition for integritet har John Deere siden 1837 skabt innovative produkter af høj kvalitet. For mere information, besøg John Deere på dennes globale hjemmeside: www.JohnDeere.com.