Biografi

Dmitri L. Stockton

Dmitri L. Stockton

Særlig rådgiver for bestyrelsesformand og senior underdirektør
General Electric Company
pensioneret bestyrelsesformand, direktør og CEO
GE Asset Management Incorporated
valgt til Deere & Companys bestyrelse, 2015

Dmitri L. Stockton er pensioneret senior underdirektør i GE Company og tidligere formand, direktør og CEO i GE Asset Management — et globalt kapitalforvaltningsselskab med over 100 milliarder $ i styrede aktiver hen over investeringsbiler, der omfatter kapitalfonde, fast ejendom, hedgefonde, aktive aktier og afkast. Han fungerede som direktør i GE Company i over et årti og var en af dets ledere i organisationens Corporate Executive Council. I sin sidste stilling støttede han GE som særlig rådgiver efter salget af GE Asset Management.

Stockton tilbragte i alt 30 år hos General Electric, heriblandt 24 år hos GE Capital, hvor han stod for omstruktureringen af den globale bankvirksomhed med ca. 40.000 medarbejdere, da finanskrisen var på sit højeste. Hans turnaround-bestræbelser førte til en rekordstor rentabilitet på 1,85 milliarder $ i 2010. Tidligere fungerede han som direktør for GE Consumer Finance i Central- og Østeuropa, CEO hos GE Capital Bank i Schweiz, administrerende direktør hos GE Capital Commercial Real Estate og CRO hos GE Capital Mortgage Corporation. I et årti af hans virke hos GE boede og arbejdede Stockton i udlandet fordelt på tre forskellige lande.

Udover at være med i bestyrelsen hos Deere & Company, er Stockton med i bestyrelsen for Georgetown University og School of Business and Economics Executive Advisory Council ved North Carolina A&T State University. Han var tidligere bestyrelsesdirektør for Synchrony Financial, Bank BPH, Garanti Bank, BAC Credomatic, A Better Chance, Thurgood Marshall College Fund og GE Foundation.

Stockton fik en Bachelor of Science-grad i regnskab fra North Carolina Agricultural & Technical State University og han er kandidat fra GEs Financial Management Program.

Deere & Company (NYSE: DE) er verdensførende inden for avancerede produkter og services og er forpligtet til at skabe succes for kunder, hvis arbejde er knyttet til jordbrug – de, der dyrker, høster, omdanner, beriger og bygger på jorden for at imødekomme verdens dramatisk voksende behov for fødevarer, brændstof, husly og infrastruktur. På grundlag af en tradition for integritet har John Deere siden 1837 leveret innovative produkter af høj kvalitet. For mere information, besøg John Deere på den verdensdækkende hjemmeside under www.JohnDeere.com.