Biografi

John H. Stone

John H. Stone

Senior underdirektør
Intelligent Solutions Group

Deere & Company

John H. Stone er senior underdirektør, Intelligent Solutions Group, en stilling, han blev udnævnt til i november 2016. I denne rolle er han ansvarlig for at styre væksten og rentabiliteten i virksomhedens Intelligent Solutions Group og lede bestræbelserne på at levere innovative teknologier, der forbedrer effekten ved udstyr fra John Deere og give kunderne mulighed for at forbedre deres driftsmæssige præstation og bedre kunne administrere deres omkostninger.

Stone kom til Deere & Company i 2002 som projektmanager og har haft ledende stillinger i Waterloo, Iowa og Mannheim, Tyskland. I januar 2007 påtog han sig ansvaret for erhvervelse og integration af Ningbo Benye Tractor og Automobile Co. Allersenest var han global direktør, Utility Tractor Product Line. I juni 2015 blev han udnævnt til underdirektør, virksomhedsstrategi & forretningsudvikling, Deere & Company.

Før han blev ansat hos Deere, arbejdede Stone for General Electric, og før det var han officer i US Army.

Stone har uddannelsen Bachelor of Science i maskinteknik fra USAs militære akademi og en MBA fra Harvard Business School.

Deere & Company (NYSE: DE) er verdensførende inden for avancerede produkter og services og er forpligtet til at skabe succes for kunder, hvis arbejde er knyttet til jordbrug – de, der dyrker, høster, omdanner, beriger og bygger på jorden for at imødekomme verdens dramatisk voksende behov for fødevarer, brændstof, husly og infrastruktur. På grundlag af en tradition for integritet har John Deere siden 1837 leveret innovative produkter af høj kvalitet. For mere information, besøg John Deere på den verdensdækkende hjemmeside under www.JohnDeere.com.