Biografi

Sheila G. Talton

Sheila G. Talton

Direktør og administrerende direktør
Gray Matter Analytics
valgt til Deere & Companys
bestyrelse, 2015

Sheila G. Talton er direktør og administrerende direktør for Gray Matter Analytics i Chicago, Illinois, en stilling, hun har haft siden 2013.

Forud for hendes nuværende stilling var hun direktør og CEO, SGT Ltd.; underdirektør, Cisco Systems, Inc.; områdedirektør, forbrugerprodukter, Electronic Data Systems Corp.; og direktør, Global Business Process Innovations Services, Electronic Data Systems Corp.

Udover at være aktiv i bestyrelses i Deere & Company, er Talton direktør for OGE Energy Corporation og Wintrust Financial Corporation. Hun er også aktiv i Northwestern Memorial Foundation, Chicago Shakespeare Theatre og Chicago Urban League.

Talton tog en BS i markedsføring med bifag i talekommunikation fra Northern Illinois University og er kandidat i Advanced Management Program på Harvard Business School.

Deere & Company (NYSE: DE) er verdensførende inden for avancerede produkter og services og er forpligtet til at skabe succes for kunder, hvis arbejde er knyttet til jordbrug – de, der dyrker, høster, omdanner, beriger og bygger på jorden for at imødekomme verdens dramatisk voksende behov for fødevarer, brændstof, husly og infrastruktur. På grundlag af en tradition for integritet har John Deere siden 1837 leveret innovative produkter af høj kvalitet. For mere information, besøg John Deere på den verdensdækkende hjemmeside under www.JohnDeere.com.