Sheila G. Talton

Valgt til bestyrelsen i Deere & Company, 2015
President og CEO, Gray Matter Analytics

Sheila G. Talton

Sheila G. Talton er President og CEO for Gray Matter Analytics i Chicago, Illinois, en stilling, hun har haft siden 2013.

Forud for hendes nuværende stilling var hun President og CEO, SGT Ltd.; Vice President, Cisco Systems, Inc.; Area Vice President, Consumer Products, Electronic Data Systems Corp.; og President, Global Business Process Innovations Services, Electronic Data Systems Corp.

Udover at være aktiv i bestyrelsen i Deere & Company, er Talton bestyrelsesmedlem i OGE Energy Corporation, Wintrust Financial Corporation og Sysco Corporation. Hun er også aktiv i Northwestern Memorial Foundation, Chicago Shakespeare Theatre og Chicago Urban League.

Talton tog en B.S. i markedsføring med bifag i talekommunikation fra Northern Illinois University og er kandidat i Advanced Management Program fra Harvard Business School.

Deere & Company (NYSE: DE) er blandt verdens førende inden for avancerede produkter og serviceydelser og stræber efter at skabe succes for kunder, hvis arbejde er knyttet til jorden—de, der dyrker, høster, omdanner, beriger og bygger på jorden for at imødekomme verdens dramatisk voksende behov for fødevarer, brændstof, husly og infrastruktur. På basis af en tradition for integritet har John Deere siden 1837 skabt innovative produkter af høj kvalitet. For mere information, besøg John Deere på dennes globale hjemmeside: www.JohnDeere.com.