Biografi

Andrew C. Traeger

Andrew C. Traeger

Senior underdirektøt & finansdirektør
Worldwide Financial Services Division

Deere & Company

Andrew C. Traeger er senior underdirektør & finansdirektør, Worldwide Financial Services Division, en stilling han har besat siden august 2011. Han fører tilsyn med regnskabs-, finans- og strategiske planlægningsfunktioner, herunder virksomhedsrapportering vedrørende kredit og forsikring, skat og finansregnskab, finansiel planlægning og analyse, regnskabstjenester og finansielle systemer.

Traeger tiltrådte hos John Deere Financial i 1998 som seniorrevisor og fik hurtigt påtaget sig roller med øget kompleksitet og ansvar, herunder manager, finansielle prognoser; manager, finansiel indberetning; og manager, finansiel og lovmæssig indberetning. I 2007 blev han udnævnt til finansdirektør, indberetning, skat, finansregnskab og regnskabsservices.

Traeger tog sin Bachelor of Arts grad i regnskab fra Buena Vista University i Storm Lake, Iowa, og er certificeret revisor (CPA).

Traeger er medlem af American Institute of CPAs og Iowa Society of CPAs. I 2011 modtog han nomineringen Chartered Global Management Accountant. Han er også bestyrelsesmedlem i Greater Des Moines Partnership og Ronald McDonald House Charities of Central Iowa, Inc.

John Deere Financial er en af de største leverandører af finansielle services til landbrugs- og byggekunder, hvilket støtter John Deere rundt om i verden med mere end 1,7 millioner konti og en administreret verdensdækkende portefølje på næsten 39 milliarder $. I tillæg til at sørge for tilgodehavender og udstyrsfinansiering for at hjælpe med at lette salget af John Deere landbrugs-, byggeri-, skovbrugs-, turf- og hjælpeudstyr, tilbyder John Deere Financial revolverende, betalingsbaserede løsninger og finansiering af afgrødetilførsel. Den dag i dag har John Deere Financial omkring 2.200 ansatte over hele verden og tilbyder detailfinansieringsprogrammer i mere end 50 lande.

Deere & Company (NYSE: DE) er verdensførende inden for avancerede produkter og services og er forpligtet til at skabe succes for kunder, hvis arbejde er knyttet til jordbrug – de, der dyrker, høster, omdanner, beriger og bygger på jorden for at imødekomme verdens dramatisk voksende behov for fødevarer, brændstof, husly og infrastruktur. På grundlag af en tradition for integritet har John Deere siden 1837 leveret innovative produkter af høj kvalitet. For mere information, besøg John Deere på den verdensdækkende hjemmeside under www.JohnDeere.com.