Biografi

Jeffrey A. Trahan

Jeffrey A. Trahan

Underdirektør
pensionsfond & investeringer

Deere & Company

Jeffrey A. Trahan er underdirektør, pensionsfond og investeringer, en stilling, han har haft siden februar 2015. Han er ansvarlig for at styre investeringsforretningerne i Deeres indtjeningsbaserede pensionsordninger.

Trahan kom til Deere & Company i 1992, efter ar have arbejdet hos Inficon, Inc. og Ernst & Young. Hos Deere & Company har han haft ledende stillinger med øget ansvar i forskellige finansielle funktioner hos firmaet og hos afdelingen for byggeindustri & skovbrug, direktør, likviditetsstyring; direktør, international finans; direktørinvesteringer; og Manager, globalt alternative investeringer. I september 2012 blev han udnævnt til assisterende kasserer.

Trahan fik en B.S. grad fra Utica College of Syracuse University og en MBA fra University of Chicago. Han er Chartered Alternative Investment Analyst (CAIA) og er i investeringskomitéen, Community Foundation of the Great River Bend; udvalget for finansielle relationer, American Financial Services Association; og det teknologirådgivende udvalg, U.S. Commodity Futures Trading Commission.

Deere & Company (NYSE: DE) er verdensførende inden for avancerede produkter og services og er forpligtet til at skabe succes for kunder, hvis arbejde er knyttet til jordbrug – de, der dyrker, høster, omdanner, beriger og bygger på jorden for at imødekomme verdens dramatisk voksende behov for fødevarer, brændstof, husly og infrastruktur. På grundlag af en tradition for integritet har John Deere siden 1837 leveret innovative produkter af høj kvalitet. For mere information, besøg John Deere på den verdensdækkende hjemmeside under www.JohnDeere.com.