Biografi

Michael S. Weinert

Michael S. Weinert

Underdirektør
konstruktion og produktion
John Deere Power Systems

Deere & Company

Michael S. Weinert er underdirektør, konstruktion og produktion, John Deere Power Systems, en stilling, han har haft siden juni 2010. Weinert står for den overordnede strategiske retning og ledelse hvad angår den globale udvikling og fremstilling af John Deere dieselmotorer.

Weinert begyndte sin karriere hos John Deere i 1977 som ingeniør hos Product Engineering Center (PEC), Waterloo, Iowa. Han gennemførte flere opgaver hos PEC og John Deere Technical Center, og i august 1991 begyndte han en fireårig opgave med Engine Engineering i Saran, Frankrig.

I august 1995 blev Weinert udnævnt til manager, Advanced Manufacturing, John Deere Power Systems. Siden da har han haft stillinger med stigende ansvar, herunder produktionsleder, Motores John Deere, Torreon, Mexico; maskiningeniør, John Deere Dubuque Works; John Deere fabrikschef for maskinarbejde; og ledende maskiningeniør for anvendelser. Umiddelbart før hans nuværende position var Weinert direktør, Worldwide Engine Engineering, John Deere Power Systems.

Weinert har en bachelorgrad og en kandidatgrad i maskinteknik fra Rose-Hulman Institute of Technology. He har en MBA fra St. Ambrose University.

Han er stiftende medlem af Enterprise Engineering Council. Han er tidligere bestyrelsesmedlem for Cedar Valley Habitat for Humanity i Cedar Falls, Iowa.

Deere & Company (NYSE: DE) er verdensførende inden for avancerede produkter og services og er forpligtet til at skabe succes for kunder, hvis arbejde er knyttet til jordbrug – de, der dyrker, høster, omdanner, beriger og bygger på jorden for at imødekomme verdens dramatisk voksende behov for fødevarer, brændstof, husly og infrastruktur. På grundlag af en tradition for integritet har John Deere siden 1837 leveret innovative produkter af høj kvalitet. For mere information, besøg John Deere på den verdensdækkende hjemmeside under www.JohnDeere.com.