Biografi

Martin L. Wilkinson

Martin L. Wilkinson

Senior underdirektør, Skovbrug,
strategi på verdensplan, og forretningsudvikling

Deere & Company

Martin L. Wilkinson er senior underdirektør, skovbrug og strategi på verdensplan og forretningsudvikling i afdelingen Worldwide Construction & Forestry Division, en stilling han har haft siden april 2017. Han er ansvarlig for virksomhedens førende skovbrugsvirksomhed, samtidig med at han leder afdelingens forretningsudvikling og strategiske planlægning.

Wilkinson kom til Deere & Company i 1977 som revisor. Han har været i positioner med at øge ansvaret inden for økonomi, informationsteknologi, strategisk planlægning og drift i udstyrsafdelingerne og hos virksomheder, herunder oversøiske opgaver. In 2003 blev Wilkinson udnævnt til GM, John Deere Davenport Works. I maj 2005 blev han udnævnt til underdirektør, informationsteknologi, Deere & Company og i januar 2007 blev han udnævnt til senior underdirektør, John Deere Renewables. I august 2010 blev Wilkinson udnævnt til underdirektør i, Construction & Forestry Division Business Development og Strategic Planning.

Indfødt Ottumwa, Iowa, er Wilkinson kandidat fra St. Ambrose University med en bachelorgrad i regnskab. Han er også CPA og tog en mastergrad’ i ledelse i 1995 fra Kellogg School of Management, Northwestern University.

Deere & Company (NYSE: DE) er verdensførende inden for avancerede produkter og services og er forpligtet til at skabe succes for kunder, hvis arbejde er knyttet til jordbrug – de, der dyrker, høster, omdanner, beriger og bygger på jorden for at imødekomme verdens dramatisk voksende behov for fødevarer, brændstof, husly og infrastruktur. På grundlag af en tradition for integritet har John Deere siden 1837 leveret innovative produkter af høj kvalitet. For mere information, besøg John Deere på den verdensdækkende hjemmeside under www.JohnDeere.com.