• (andre lande)
  • |
  • Forhandlere
/ Motorer og Drivlinje

Motorer og Drivlinje

John Deere motorer og drivlinje

John Deere har været en af de absolut førende producenter af landbrugsmaskiner i en lang årrække. Men nogle er måske ikke klar over, at John Deere også er førende på verdensplan inden for entreprenørbranchen, idet vi her kan tilbyde et komplet sortiment af maskiner og reservedele samt dieselmotorer i effektområdet fra 36 til 448 kW (49 til 600 hk).

Motor og drivlinje John Deere har mere end 85 års erfaring og ekspertise med motorer til landbrug og industri. Siden 1949 har vi designet og produceret mere end 5 millioner dieselmotorer, og vi har etableret et forhandlernet på over 4.000 John Deere forhandlere, som yder service og opbakning på motorerne. John Deere’s motorer produceres på forskellige fabrikker rundt om i verden: Saran (Frankrig), Waterloo (USA), Torreon (Mexico), Pune (Indien) og Rosario (Argentina). John Deere er førende på verdensplan inden for udvikling og produktion af dieselmotorer til mange forskellige anvendelsesområder uden for bilindustrien. John Deere’s motorer distribueres til mere end 700 OEM-fabrikker verden over til brug i maskiner inden for entreprenørbranchen, marine, landbrug, skovbrug samt til luftkompressorer, generatorsæt, pumper til vandingsanlæg og naturgaskøretøjer. John Deere producerer også komponenter til drivlinjen.
Emissionsløsninger fra John Deere

John Deere emissionsløsninger

Vi har kørt på diesel i over 50 år. Nu skal branchen lære at køre på noget nyt - som hurtigt vil ændre emissionsstandarderne.

Få mere at vide om emission

Motorimportør

West Diesel Engineering A/S

H.E. Bluhmesvej 6

DK-6700 Esbjerg

Tel + 45 75 12 70 44

westdiesel@westdiesel.dk

http://www.westdiesel.dk