• (andre lande)
  • |
  • Forhandlere
/ / / / Tidligere ledere

Tidligere ledere

8 store ledere, samme kerneværdier

John Deere har været så heldig at have haft nogle fantastiske ledere i tidens løb. Faktisk har der kun været 8 tidligere ledere i spidsen for John Deere foretagendet siden 1837. De fleste har været medlemmer af Deere-familien. Og selv om de seneste i rækken af ledere ikke har tilhørt slægten Deere, så forbliver John Deere en familie-orienteret virksomhed, som stræber efter at holde fast i grundlæggerens kerneværdier i form af integritet, kvalitet, engagement og nytænkning.

Disse 8 ledere har styret selskabet gennem gode tider såvel som svære tider. Og altid med ønsket om at hjælpe kunderne, medarbejderne, forhandlerne, investorerne, partnerne, lokalsamfundene og nationerne med at skabe udvikling, fremdrift og velstand gennem deres forhold til John Deere. Måske er det grunden til, at så mange har tillid til John Deere i dag.

TAG PÅ EN LILLE REJSE TILBAGE I TIDEN

Tag en tur til Grand Detour, Illinois. Prøv at gå en tur, hvor John Deere levede og opfandt sin verdensberømte plov. Når du oplever det historiske John Deere sted, kan du tydeligt fornemme, hvordan livet måtte have været i 1837. Besøg det hus, John Deere byggede og se den arkæologiske udstilling, som viser det nøjagtige sted, hvor John Deere's smedje lå. Og glem ikke gavebutikken!

Læs mere om det historiske sted.