• (andre lande)
  • |
  • Forhandlere
/ / / Hvorfor John Deere

Hvorfor John Deere

I dag er der 7 milliarder mennesker, der bor og lever på denne planet, og i 2050 vil der være 2 milliarder mere, hvilket vil skabe den største udfordring for landbruget, verden nogensinde har stået overfor. Dette er præcis, hvad over 57.000 mænd og kvinder hos John Deere arbejder på. I 36 lande rundt om i verden skaber vi de mest avancerede maskiner til landbrug, skovbrug, have/park og entreprenørbranchen, der er udviklet med henblik på at følge med verdens stadig stigende efterspørgsel efter mad, fibre og infrastruktur. Hos John Deere er dine ideer, erfaringer og værdier vigtige for os. Vores kerneværdier - innovation, kvalitet, integritet og engagement - hjælper os med at skabe et arbejdsmiljø, der lige fra starten er præget af kreativitet, innovation og teamwork.

 

Det meningsfulde arbejde, du udfører hver dag, belønnes på måder, der virkelig betyder noget: Gennem muligheder for karriereudvikling, erfaringer i en åben og anderledes kultur - og naturligvis en konkurrencedygtig løn og fordelsprogrammer.

Muligheder for karriere og personlig udvikling
Karriereudvikling er en reel fordel hos John Deere. Hos John Deere finder du en lang række ressourcer verden over, der kan hjælpe dig. Desuden taler du og din chef regelmæssigt sammen om dine opgaver, fremtidsperspektiver og udviklingsbehov.

John Deere University

John Deere University er et virtuelt universitet, der bestræber sig på at fremme løbende læring, der er i tråd med virksomhedens forretningsmæssige strategi. Vi arbejder løbende med at uddanne kolleger til hovedfunktioner inden for lagerstyring, marketing, salg, kundeopbakning og ledelse. To yderligere uddannelsessteder har fokus på de kompetencer og lederegenskaber, som er vigtige for alle ansatte. Hver læringssti kan hjælpe dig med at finde aktiviteter med fokus på dine personlige og jobspecifikke udviklingsbehov.

Internt CV

Medarbejdertilfredshed er et vigtigt element i vores virksomhedskultur. Ved hjælp af vores værktøj "Internal Resume" kan medarbejdere offentliggøre deres CV på vores system og præsentere deres faglige og personlige mål samt deres evner og kompetencer. Ansættelseschefer og medarbejdere i personaleafdelinger kan søge efter og gennemse dit CV, når de søger personer, som har kvalifikationerne til et bestemt job. Desuden kan ansatte bruge deres CV til at søge ledige stillinger. Via dette interaktive system har alle den samme mulighed for at udvikle deres karriere.
Åben og anderledes kultur
John Deere lægger stor vægt på diversitet. Uanset hvem du er - uanset race, religion, køn, alder eller handicap - er du velkommen hos John Deere. I overensstemmelse med vores kerneværdier - innovation, kvalitet, integritet og engagement - har vi høje økonomiske og moralske standarder, og det siger sig selv, at vi har et ansvar som iværksætter. Som en succesrig international virksomhed er udbredelse af tolerance mellem kulturer og køn afgørende faktorer, der bidrager til samspillet mellem os. Vi opbygger et team af medarbejdere, hvor værdien af diversitet og et åbent arbejdsmiljø accepteres og påskønnes af alle.

Løn og goder
Vores filosofi omkring løn er, at vi honorerer resultater. Filosofien gælder over alt i virksomheden, hvor ansatte belønnes i overensstemmelse med virksomhedens og den enkeltes resultater. Dine individuelle resultater har indflydelse på din grundløn, mens den variable løn afhænger af virksomhedens resultater. Det er vores mål at være konkurrencedygtig på hvert enkelt marked. Når det maksimale variable lønmål er nået, er den totale løn, der udbetales, blandt de højeste på markedet. Yderligere finansielle og ikke-finansielle goder gør John Deere til en attraktiv arbejdsgiver.