• (andre lande)
  • |
  • Forhandlere
/ / / Miljøbevidsthed

Miljøbevidsthed

Det er ikke noget nyt, at John Deere beskytter miljøet. Vi ved, at ansvarlig omgang med ressourcerne er vigtigt for vores virksomhed, vores medarbejdere, vores kunder, vores naboer og vores verden. John Deere arbejder utrætteligt med at udvikle og tilbyde produkter, som er miljøvenlige og effektive. Og vi designer, bygger og bakker op om disse produkter på kontorerne, fabrikkerne og hos forhandlerne. Det er produkter som bygges og vedligeholdes på en måde, som skåner miljøet mest muligt.

 

Det er ikke kun en halvhjertet indsats, vi yder på området. Vi investerer enorme ressourcer og kræfter på at nå vores mål. Det forventes af os. Det ligger i selve virksomhedens DNA at være grøn.

Vores arbejde og miljøet

Vores arbejde afspejler en stor vilje til at beskytte verden omkring os. Vi er konstant på udkig efter energivenlige systemer. Systemer, som bevarer luftens og vandets renhed. Systemer, som eliminerer eller reducerer spild. Og når vi investerer i nye produkter, teknikker eller ny teknologi, forsøger vi hele tiden at skabe en løsning, som er så miljøvenlig som overhovedet mulig.

Læs mere om vores miljøvenlige arbejde.

Vores produkter og miljøet

John Deere’s produkter er designet for maksimal effektivitet og produktivitet. Og da vi har et dybt kendskab til dine behov og til den mest avancerede teknologi, kan vi tilbyde maskiner, som ikke kun er mere produktive og mere effektive, de er også skabt med størst mulige respekt for miljøet.

Læs mere om, hvordan vores produkter skåner og sparer på naturens ressourcer.

Om John Deere

Siden grundlæggelsen i 1837 har John Deere gennemgået mange forandringer, hvad angår forretningsform, produkter og serviceydelser. Nye muligheder skaber forandringer. Og dem har John Deere altid vist stor parathed over for. Men først og fremmest vil John Deere stadig vise vores kunder vejen til succes. Vi svigter eller glemmer aldrig vores grundlæggers oprindelige kerneværdier: integritet, kvalitet, engagement og nytænkning.

Læs mere om John Deere's kerneværdier.