• (andre lande)
  • |
  • Forhandlere
/ / / Velgørenhed

Velgørenhed

En fantastisk virksomhed skal også vise et fantastisk samfundssind. Op gennem John Deere’s historie har vi vist, at virksomheden føler et stort ansvar for at øge livskvaliteten og velfærden i de samfund, hvor vi er til stede med vores virksomhed og medarbejdere.

Støtte til uddannelse

Uddannelse og viden… det er nøglen til en lys fremtid for vores virksomhed, vores medarbejdere, vores kunder og vores verden. Derfor er John Deere stolte over at kunne støtte mange forskellige uddannelsesprogrammer.


Se hvordan John Deere og John Deere’s fond støtter forskellige uddannelsesprogrammer.

Hjælp til bekæmpelse af sult i verden

Vores mål: at hjælpe med at udrydde sult i verden. Det er grunden til at John Deere’s fond støtter udviklingen i landbruget i retning af bæredygtig fødevareproduktion og økonomisk vækst i udviklingslandene.


Læs mere om John Deere's bestræbelser på at bekæmpe sult i verden.

Støtter samfundets vækst og udvikling

John Deere er stolte over at støtte initiativer, som skaber og bevarer steder, som er gode at leve, arbejde og drive forretning i.

 

Læs mere om, hvordan John Deere støtter de samfund, hvor vi er til stede med vores virksomhed og medarbejdere.

Støtte til katastrofehjælp

Op gennem John Deere’s historie har vi vist et stærkt engagement med hensyn til at hjælpe, når og hvor nøden opstår


Se hvordan John Deere støtter mennesker i nød.

Om John Deere

Siden grundlæggelsen i 1837 har John Deere gennemgået mange forandringer, hvad angår forretningsform, produkter og serviceydelser. Nye muligheder skaber forandringer. Og dem har John Deere altid vist stor parathed over for. John Deere har altid været dedikeret over for de som arbejder med jorden – landmænd, grundejere, entreprenører. Og John Deere er aldrig vokset fra – og har aldrig glemt – vores grundlæggers oprindelige kerneværdier: integritet, kvalitet, engagement og nytænkning.

Få mere at vide om John Deere