• (andre lande)
  • |
  • Forhandlere
/ / / Sikkerhed

Sikkerhed

John Deere tager sikkerheden meget alvorligt … for medarbejdernes skyld, for kundernes skyld, for brugernes skyld, og for alle som kommer i nærheden af maskinens skyld. John Deere går forrest i branchen, hvad angår produktsikkerhed og uddannelse i sikkerhed. Vi sætter standarden for sikkerhed på arbejdspladsen, og vi opmuntrer og støtter vores medarbejdere i også at søge øget sundhed og velvære uden for arbejdspladsen. Sikkerheden er vores allesammens ansvar. Vi gør det bare lettere for alle at tage deres del af ansvaret.

Fokus på produktsikkerheden

Fokus på detaljen. Det er nøglen til maksimal produktsikkerhed. På alle vores fabrikker har vi et produktsikkerhedsudvalg, som skal sikre produkternes forbedring og udvikling på det sikkerhedsmæssige område. Men det er et teamwork at minimere risikoen for ulykker. Hvis du kører en maskine eller befinder dig i dens nærhed, så er du en del af det team.

Læs mere om, hvordan John Deere — med din hjælp — sætter produktsikkerheden i højsædet.

Fokus på medarbejdersikkerheden

John Deere stræber efter at skabe en sikker arbejdsplads. Det har resulteret i, at John Deere anerkendes som en af de førende virksomheder på dette område. Men vores fokus på sikkerheden rækker videre end det.

Læs mere om sikkerhed på arbejdspladsen.

Om John Deere

Siden grundlæggelsen i 1837 har John Deere gennemgået mange forandringer, hvad angår forretningsform, produkter og serviceydelser. Nye muligheder skaber forandringer. Og dem har John Deere altid vist stor parathed over for. John Deere har altid været dedikeret over for de som arbejder med jorden – landmænd, grundejere, entreprenører. Og John Deere er aldrig vokset fra – og har aldrig glemt – vores grundlæggers oprindelige kerneværdier: integritet, kvalitet, engagement og nytænkning.

Få mere at vide om John Deere.