• (andre lande)
  • |
  • Forhandlere
/ / /

Pressemeddelelser

NYHEDER OG INFORMATION 2013

Global innovatør på top 100-listen

John Deere er i 2012 blevet kåret som global innovatør på top 100-listen af Thomson Reuters. Thomson Reuters-programmet hædrer særligt innovative virksomheder og institutioner med udgangspunkt i en vurdering af en række patentrelaterede faktorer. Listen er et initiativ, der er udgået fra Thomson Reuters løsningsaktiviteter vedrørende intellektuel ejendomsret.

 

"For John Deere betyder nyskabelse at udvikle produkter og serviceydelser, som både løser konkrete problemer og skaber en merværdi for både vores kunder og selve virksomheden,” siger Samuel R. Allen, bestyrelsesformand og administrerende direktør.

 

Top 100-metoden hædrer virksomheder på 4 hovedområder: overordnet patentvolumen, succes med anerkendelse af patenter, porteføljens globale rækkevidde og patenternes indflydelse vurderet ud fra citeringer. Undersøgelsen opstiller en verdensomspændende rangliste over virksomheders innovative tiltag med udgangspunkt i en række centrale patent- og finansindekser.

 

David Brown, administrerende direktør for Thomson Reuters IP Solutions, siger: "Innovation er fundamentet for økonomisk vækst og teknologisk fremskridt. Vi ønsker virksomhederne på Thomson Reuters top 100-liste over globalt innovative virksomheder i 2012 og deres ledelser tillykke med, at de har erkendt, hvilken betydning nyskabelse har for succes både i dag og for fremtiden."

 

Ifølge Thomson Reuters skabte virksomhederne på top 100-listen over globale innovatører i 2012 yderligere arbejdspladser, og de havde en bedre omsætning og investerede mere i forskning og udvikling set i forhold til andre virksomheder.

 

"Vores virksomhed startede op for 175 år siden, da dens grundlægger, John Deere, opfandt en selvrensende stålplov,” siger Allen. "Vi investerer i innovation for at hjælpe vores kunder med fortsat at være meget produktive. Vi er for eksempel inden for de sidste seks år gået fra at have ét enkelt nordamerikansk forsknings- og udviklingscenter til at have fem verdensomspændende innovationscentre for global teknologi.”

 

Allen siger, at Deere nyder godt af den konkurrencedygtighed, der følger med virksomhedsomspændende innovation, og bruger den som en nøglefaktor for at kunne opfylde virksomhedens forretningsstrategi og vedvarende vækst på basis af differentiering.

 

Top 100-listen repræsenterer mange forskellige erhverv. Hele rapporten kan læses på internettet på www.top100innovators.com.

Kontakt
John Deere GmbH & Co. KG
Region 2 Sales & Marketing Center
John-Deere-Str. 70 • 68163 Mannheim • Tyskland

PR
Dr. Oliver Neumann
Tel:+49 (0) 621 829-8161 • Fax: 829-8300
E-mail: NeumannDrOliver@JohnDeere.com

Copyright © 2018 Deere & Company.  Alle rettigheder forbeholdes.