• (andre lande)
  • |
  • Forhandlere
/ / /

Pressemeddelelser

NYHEDER OG INFORMATION 2013

John Deere lancerer de nye X700 diesel plænetraktorer

Den helt nye John Deere X700 serie diesel plænetraktor har fået forbedret luftkøling, tilslutningen af redskaber og komfort for føreren.

 

De nye modeller, der kan leveres fra ultimo 2013, henvender sig til en bred vifte af private og professionelle kunder herunder anlægsgartnere, boligforeninger og kommuner.

 

Den nye serie omfatter:

  • X750 med 2-hjulstræk og 2-hjulsstyring, som erstatter X740-modellen
  • X754 med 2-hjulstræk og 4-hjulsstyring, som er en ny model i serien
  • X758 med 4-hjulstræk og 2-hjulsstyring, som erstatter X748-modellen

 

Alle tre modeller har en nydesignet, svejset stålramme, der giver maksimal styrke, samt en 24 hk (17,9kW) motor med en slagvolumen på 904 ccm. 

 

Den væskekølede 3-cylindrede dieselmotor har den rette kapacitet til krævende, professionelle anvendelser. En effektiv forbrænding reducerer udledning til gavn for miljøet. Ligeledes forbedres brændstoføkonomien og reducerer dermed driftsomkostningerne.

 

Alle tre modeller leveres med et nydesignet luftindtag, der giver en bedre luftgennemstrømning og lavere driftstemperatur.

 

Det permanente, hydrauliske 4-hjultræk på X758 forhindrer skader på græsset med automatisk hastighedsstyring af hvert forhjul. X754 har forbedret 4-hjulsstyring, der giver maksimal manøvredygtighed og effektiv klipning omkring forhindringer.

 

Der findes tre rotorplæneklipperskjolde til alle tre modeller. 48C, 54HC og 60HC er alle akseldrevne og med skjolde, der er valset ud af et enkelt stykke kraftigt stål og malet i to omgange for at give ekstra holdbarhed og beskyttelse mod rust. Klippebredderne er 122, 137 og 152 cm. Bioklipsæt fås som tilbehør. De helt nye 54HC og 60HC skjolde har højere kapacitet og som standard et Drive-Over-system for hurtig og nem til- og afkobling. Føreren behøver således ikke længere at skubbe skjoldet ind under traktoren.

 

De kraftige 54HC og 60HC AutoConnect klipperskjolde tilsluttes automatisk, når føreren kører hen over det. Både skjold og drivakslen tilsluttes automatisk. Dette unikke system giver mulighed for hurtigt at skifte mellem redskaber og hjælper således med at spare tid.

 

Førerens komfort  er desuden blevet forbedret på en række områder. Der er kommet nye lygter, så det er muligt at arbejde længere, og et nyt og ergonomisk sæde med højt ryglæn som standard, tyk polstret sæde, indstilleligt ryglæn og som ekstraudstyr et sæt armstøtter. Det nye design gør det også nemmere at stige af og på traktoren.

 

For nem adgang og betjening er alle håndtag og de bil-lignende betjeningsgreb farvekodet og bekvemt placeret. Den nye udformning omfatter også en ny knap for redskaber monteret bagpå (RIO), hvilket øger sikkerheden, samt brugervenlige hydraulikhåndtag med flydeindstilling. Hydrostatiske TwinTouch fodpedaler giver føreren nem styring af traktorens køreretning og hastighed uden at behøve at flytte foden fra platformen.

 

Blandt de øvrige standardfunktioner er servostyring, et nemt tilgængeligt opbevaringsrum, der indeholder værktøj til justering af skjoldets højde og klippehøjde, en kopholder og et 12 V stik. X750 og X758 kan med særligt ekstraudstyr godkendes til kørsel på vej.


De nye John Deere X700 serie diesel plænetraktorer kan desuden udstyres med en lang række redskaber herunder opsamlingssystem, frontlift, transportvogn, kost og dozerblad. Yderligere redskaber til montering for og bag kan leveres gennem din lokale John Deere forhandler.

Kontakt
John Deere GmbH & Co. KG
Region 2 Sales & Marketing Center
John-Deere-Str. 70 • 68163 Mannheim • Tyskland

PR
Dr. Oliver Neumann
Tel:+49 (0) 621 829-8161 • Fax: 829-8300
E-mail: NeumannDrOliver@JohnDeere.com

Copyright © 2018 Deere & Company.  Alle rettigheder forbeholdes.