• (andre lande)
  • |
  • Forhandlere
/ Vores virksomhed

Vores virksomhed

Det er en stor udfordring at skulle leve op til et fantastisk omdømme. Især når omdømmet er bygget op gennem næsten 175 år med kvalitetsprodukter, innovative løsninger og ægte værdier. John Deere's mangeårige succes er funderet på hver eneste af vores medarbejdere, hvert eneste kvalitetsprodukt og den måde vi har forandret og beriget menneskers liv på. Det er et dybfølt engagement, som er helt enestående for branchen, og som danner grobund for endnu flottere resultater fremover.

Vi baner vejen for succes

I løbet af de sidste 175 år har John Deere gennemgået mange forandringer, hvad angår forretningsform, produkter og serviceydelser. Nye muligheder skaber forandringer. Og dem har John Deere altid vist stor parathed over for. John Deere har altid været dedikeret over for dem, som arbejder med jorden – landmænd, grundejere, entreprenører. Og John Deere er aldrig vokset fra – og har aldrig glemt – vores grundlæggers oprindelige kerneværdier: integritet, kvalitet, engagement og nytænkning. Det er de værdier, der bestemmer den måde vi arbejder på, den kvalitet vi tilbyder, og den yderst gode behandling du får som kunde, investor og medarbejder.

Læs mere om John Deere.

Karrieremuligheder – nå dine drømmes mål

Hvis du har en stærk arbejdsetik, en lyst til præstere det bedste og en kreativ sjæl, så giv dit potentiale de bedste muligheder hos en arbejdsgiver, som kan vise dig vejen til succes. Hos John Deere kan du skabe dig en blomstrende karriere med friheden til at udforske nye projekter og tænke anderledes, og du får avanceret værktøj og teknologi til din rådighed, som kan hjælpe dine innovative ideer frem i lyset. Med vores fremragende uddannelses- og udviklingsmuligheder kan du få så meget fart på din karriere, som dine ambitioner, evner og kompetencer tillader.


Vores virksomhedskultur er rummelig og dynamisk. Vi søger aktivt medarbejdernes input til hele tiden at forbedre politikker og procedurer, så vi kan fastholde vores stærke position som branchens førende. Hos John Deere er forskellighed et nøgleord. Det er en væsentlig del af vores virksomhedskultur. Det inkluderer ideernes, perspektivernes, kreativitetens og drømmenes forskellighed.


Så hvorfor arbejde for John Deere? Hvorfor gå andre steder hen?


Læs mere om at arbejde for John Deere

Det er en historie om kvalitet og nytænkning

I 1837 havde smeden og opfinderen, John Deere, ikke meget andet end en smedje, en kasseret stålsav og en idé, som skulle revolutionere landbruget for altid.

Læs mere om de øjeblikke, der har gjort John Deere til den virksomhed, vi er i dag.

At investere i John Deere – informationer for investorer

I de kommende årtier vil vores kunder rundt om i verden stå over for enorme udfordringer og muligheder. Efterhånden som verdens befolkningstal vokser, stiger behovet for endnu flere fødevarer og ressourcer. Og den voksende velstand i udviklingslandene fører til en højere grad af urbanisering, hvilket kræver mere infrastruktur, flere og bedre boliger og større og mere varieret fødevareudbud. John Deere er i en position, hvor vi kan hjælpe vores kunder med at imødekomme disse udfordringer. Ved at tilbyde de bedste maskinløsninger er vi med til at løfte livskvaliteten rundt om i verden, samtidig med at vi hjælper vores kunder til at opnå succes.


Mulighederne for vores virksomhed har aldrig været større. Og der findes ingen bedre grund end denne til at investere i John Deere.

Gå ind på vores hjemmeside for investorrelationer og få yderligere oplysninger.
Se John Deere's seneste årsberetning i PDF-format.

Vores historie

I dag er Deere & Company et af verdens højst respekterede selskaber. Men i 1837 havde smeden og opfinderen, John Deere, ikke meget andet end en smedje, en kasseret stålsav og en idé, som skulle revolutionere landbruget for altid.

Læs mere om John Deere’s historie