• (andre lande)
  • |
  • Forhandlere
/ / / Mejetærskerdele

Mejetærskerdele

Du forventer, at din John Deere mejetærsker altid yder det optimale. Du skal heller ikke lade dig nøje med mindre. Brug altid originale John Deere reservedele — konstrueret af John Deere ingeniører specifikt til John Deere maskiner.

 

Hemmeligheden bag succes i det lange løb er regelmæssig vedligeholdelse af mejetærskeren, men det er fristende at spare på reservedelskontoen, når indtjeningen er under pres. Overfladisk set ligner mange uoriginale reservedele de originale fra John Deere, men det er den lille detalje, der gør den store forskel.

 

Uanset hvad du vælger i det følgende afsnit – halmsnitterknive, remme, indføringspigge med mere – er forskellen mellem uoriginale reservedele og originale fra John Deere tydelig. Vores mejetærskerreservedele er bygget efter de højeste specifikationer og vil derfor give din mejetærsker den størst mulige pålidelighed, snittekvalitet og ydeevne. Det er det vi kalder “en reel fordel”. Men du behøver ikke tage os på ordet. Kast selv et blik på reservedelene og se forskellen med dine egne øjne.

KnivbladeStrå afskåret med et rent snit giver mindre kernespild, hvilket især spiller en stor rolle, når du høster overmodent korn.

 

Se mere om knivblade
Indføringspigge

Indføringspigge

Indføringspiggene spiller en vigtig rolle. De sikrer en jævn og letløbende indføring i indføringshuset og takket være den hærdede overflade holder de længere selv under de mest krævende forhold i grønne afgrøder og højt udbytte.

Se mere om indføringspigge
Lejer til indføringspigge

Lejer til indføringspigge

Originale specialhærdede lejer til indføringspigge. Det originale John Deere leje til indføringspig bestod uden problemer belastningerne, det gjorde det uoriginale ikke.

Se mere om lejer til indføringspigge
Slagler

Slagler

Slaglerne er blandt de vigtigste komponenter i en mejetærsker. Det er dem, der slår kernerne af stakkene. Gå ikke på kompromis med kvaliteten – se de reelle fordele med egne øjne.

Se mere om slagler