Præcisions-landbrugsteknologi

Operations Center

Oplev dit John Deere Operations Center

Med Operations Center på MyJohnDeere.com vil du altid have dit landbrug med i lommen. Det er brugervenligt, og det sætter dig i forbindelse med dine maskiner, marker og operatører.

Antenner & skærme

Antenner & skærme

Præcisionslandbrug starter her. John Deere's antenner og skærme er infrastrukturen, når det drejer sig om brug af hardware i moderne landbrug. De åbner mulighed for opsætning af bedriften, så den bliver en endnu større succes.

Styresystemer og automatisering

Styresystemer og automatisering

John Deere tilbyder en lang række integrerede styresystemer, lige fra enkel, manuel styring til fuldt automatiseret styring. Hvis dine maskiner er af blandet fabrikat, tilbyder vi også løsninger til andre mærker, så du stadig kan nyde fordelene ved John Deere's styresystemer og maskinautomatisering.

Lokalitetsbestemt landbrug

Lokalitetsbestemt landbrug

Med sensordata i realtid og stedspecifik dokumentation får du værdifuld indsigt så du kan tage faktabaserede beslutninger og oprette nøjagtige doseringer for dine næste markopgaver. Desuden sparer du på den allermest kostbare ressource af dem alle: din tid. Lokalitetsbestemt landbrug gør det muligt for dig at regulere og budgettere dine omkostninger mere præcist, og samtidig reduceres omkostninger til gødning, såsæd og kemikalier.

Landbrugsstyring med opkobling

Landbrugsstyring med opkobling

John Deere Operations Center er din go-to portal med henblik på indsamling og visualisering af landbrugs- og maskinformation. Giver dig et overblik over al essentiel information og hjælper dig med at træffe faktabaserede beslutninger, hurtigt og nemt. Operations Center forbinder dig med dine maskiner, dine maskinførere og dine marker fra et centralt sted. Det gør det muligt og problemfrit at udveksle data med din John Deere forhandler, dine underleverandører, din maskinstation eller andre betroede samarbejdspartnere.

Gødningssensor besparelseskalkulator

Gødningssensor besparelseskalkulator

Beregn dine gødningsbesparelser og øg dit udbytte med John Deere Gødningssensor.