Kompakttraktor

Lige meget hvilken størrelse traktor du vælger, er én ting sikker – overlegen ydeevne. Hver eneste traktur i vores udvalg er specielt fremstillet til krævende opgaver. Og det er let at se hvorfor, med detaljer som giver høj ydeevne og muligheder som kraftfulde motorer med højt drejningsmoment, praktisk to-pedals transmission og de bedste kabiner inden for deres klasse, som er fuldt integrerede ingen opgave er for stor til disse traktorer. Lad dig ikke narre af størrelsen. Først skal du sætte forventningerne op og så skal du besøge en John Deere forhandler for at finde den traktor der passer til dig.

1 serien

Ideel til plæneklipning, læsning, såning og mange andre opgaver. De kompakte traktorer i 1 serien er præcis så alsidige, som du kan ønske dig, uanset om du er en professionel anlægsgartner/kommune eller du har en stor ejendom der skal vedligeholdes.

2 serien

Selvom dens størrelse gør det er let at parkere i garager eller navigere på lidt plads, så har traktorerne i 2-serien samme holdbare “stor traktor” funktioner du forventer, så du kan klare enhver opgave, uanset om du er en professionel anlægsgartner, en kommune eller ejer af en stor ejendom.

3 serien

Byggeopgaver, klipning, gravning, harvning - fra solopgang til solnedgang - alt sammen i løbet af en arbejdsdag. Det er grunden til, at vi har gjort den nye 3 serie kompakte specialtraktor optimal inden for alle områder fra jorden og opad.

4-serien

Vi introducerer de helt nye 4M og 4R serier – fyldt med den bedste state-of-the-art teknologi og klassens førende funktioner, som du ikke finder andre steder. Kast et enkelt blik, og det er let at se, hvorfor 4-familien virkelig er den nye konge inden for kompakttraktorer.