John Deere præcisionsteknologier til plæneudstyr

Effektiv miljøbeskyttelse og driftsstyring er en voksende udfordring for greenkeepere, plænemedarbejdere og professionelle anlægsgartnere. John Deere præcisionsteknologi til plæneudstyr, der tilbyder brugervenlige løsninger til hjælp med effektivt at planlægge, overvåge og analysere vedligeholdelsesaktiviteter. Ved at indsamle vigtige oplysninger i løbet af året kan du træffe rettidige, velinformerede beslutninger til at udføre mere rentable og bæredygtige opgaver inden for plæne- og landskabspleje.

Optimeret ressourcestyring

Innovative plæneteknologier giver nyttige oplysninger om maskinens brug og input til forbedret omkostningsgennemsigtighed og forsvarlig beslutningstagning. 

boundaryprecision-turf-guide

Bæredygtig uden besvær

Præcisionsteknologi til plænepleje kan reducere brændstofforbruget betydeligt og forhindre overdreven tilførsel af input som gødning og kemikalier, så din pleje af jorden bliver mere bæredygtig.

Præcisionsteknologi til græs: Mere effektiv styring af driften

John Deere Precision Turf forbinder maskiner, arealer og arbejdskraft i realtid. Udstyret gør al relevant ledelsesinformation let tilgængelig, så du kan tage bedre beslutninger, og det hjælper dig med at drive en rentabel og bæredygtig virksomhed.

connect

Forbind

guidance

Styring

manage

Administration

Internetopkobling er nøglen til maskindata i realtid. JDLink™ er John Deeres telematikløsning, der tillader et automatisk flow af maskindata mellem tilsluttet udstyr og John Deere Operations Center™, vores webbaserede administrationsplatform.™

           

sporing-af-maskinydelse

Sporing af maskinydelse

Maskindata i realtid, f.eks. opdeling af brugen i tomgang, transport og arbejdstimer, angiver maskinens ydeevne og er grundlaget for maskinoptimering.

monitor-maskin-positioner-live

monitor-maskin-positioner-live

Derudover kan du overvåge maskinpositioner live for hele flåden når og hvor som helst – du vil dermed kunne vide, hvor dine medarbejdere arbejder, og hvordan arbejdet skrider frem.’

begræns-vedligeholdelse

Reducér vedligeholdelsesomkostninger og nedetid

Maskindata i realtid gør det nemt for dig at overholde vedligeholdelsesplaner og proaktivt planlægge alt vedligeholdelsesarbejde, der er nødvendigt for, at din maskine er helt klar, når du har brug for den.

 • JDLink™ R-modem

  Alt golfudstyr leveres som standard med R-modemmet til at uploade maskindata og agronomiske data, f.eks. indsamlet under sprøjtning med vores ProGator™ 2030A HD200 CE GPS-præcisionssprøjte.

  Hvilke maskindata, der kan indsamles, afhænger af maskintype og maskinens alder.

  jdlinkr-modem
 • JDLink™ M-modem

  TerrainCut™ 1500- og 1600-serien er udstyret med vores nye M-modem, som også fås som eftermonteringssæt til vores professionelle zero turn-klippere. M-modemmet med den indbyggede antenne gør det nemt at montere på ikke-JDLink™-forberedte maskiner og endda ikke-John Deere udstyr, så du kan forbinde hele din flåde*.

  * Hvilke maskindata, der kan indsamles, afhænger af maskintype og maskinens alder.

  jdlink-m-modem

 

Kontakt

           

Vores præcisionsstyresystem reducerer automatisk overspring og overlapninger. Det hjælper dig med at minimere omkostninger til gødning, kemikalier og frø, sænker brændstofforbruget og reducerer førerens træthed.

starfire-antenne

StarFire™-antenne

Adgang til John Deere styresystemer starter med vores StarFire™-antenner. De sporer op til fire satellitter med korrektionssignaler samtidigt for at få god dækning og skifter automatisk altid til det bedst tilgængelige geostationære satellitsignal for at levere pålidelig og nøjagtig styring.

 • Universalskærme

  Alene navnet siger det: Vores Universal-skærme kan bruges på forskellige maskiner, så de bliver lettere at bruge året rundt. Dokumentation, variabel dosering og mulighed for trådløs dataoverførsel medfølger som standard.

  Universalskærme
 • 4240 Universalskærm

  4240-skærmen er en 21,3 cm trykskærm, som er vand- og støvbestandig (IP65).

  4240 Universalskærm
 • 4640 Universalskærm

  Få den samme funktionalitet som ved 4240, men med en større 25,4 cm trykskærm og klargjort til dataudveksling i marken.

  4640 Universalskærm
 • G5 Universal

  G5 Universal er vand- og støvbestanding (IP65) og giver dig en fuld HD-opløsning, ekstra hukommelse, større kraft og er blandt de mest avancerede skærme på markedet.

  g5-universal
 • G5Plus Universal

  G5 Universal har de samme funktioner som G5PlusUniversal og derudover en kæmpe skærm på 32,5 cm, som giver omkring 33 % mere skærmplads.

  g5plus-universal

AutoTrac™

Med håndfri AutoTrac™-styring kan du bevæge dig hurtigere og med mindre stress, samtidig med at du reducerer overlapninger og overspring. Arbejd ubesværet med lige, kurvede og cirkelformede spor, selv under forhold med dårlig sigtbarhed. Brug AutoTrac™ én gang, og du vil aldrig gå tilbage til dit gamle system.

autotrac

AutoTrac™ Universal 300 (ATU300)

Vores gennemprøvede, automatiske styresystem kan bruges på mange forskellige maskiner. Takket være den nemme installation af ATU300 kan du overføre det fra én maskine til en anden på mindre end 30 minutter.

 

Kontakt

           

John Deere Operations Center™ er din portal til indsamling af visualiserede informationer om landbrugsmæssige forhold, maskiner og udførelse af arbejde. Giver dig et overblik over al relevant information og hjælper dig med at træffe faktabaserede beslutninger, hurtigt og nemt.

hurtigere-konfiguration-hurtigere-opsætning

Hurtigere opsætning

Du kan spare masser af tid ved at opsætte maskiner, førere og grænser i John Deere Operations Center™m så du kan planlægge alt dit arbejde i god tid.

ubesværet-overvågning-nem-overvågning

Ubesværet overvågning

Undgå forsinkelser og fejl ved at hente opgaver og maskinplaceringer efter behov, og overvåg ydelsen i realtid fra enhver enhed.

stærk-indsigt-stedspecifikt-landbrug

Effektiv indsigt

Analysér nemt maskiners og applikationers effektivitet og ydeevne, og nyd godt af betydelige forbedringer i ydeevne, økonomisk styring samt bæredygtighed.

John Deere Operations Center™

John Deere Operations Center™

John Deere Operations Center™ forbinder dig med dine maskiner og din drift fra ét centralt sted. Planlægnings- og analyseværktøjerne i John Deere Operations Center™ hjælper dig med at træffe rettidige og faktabaserede beslutninger.

* Fås kun i Storbritannien og Irland. Kommer snart til resten af Europa.

 

Kontakt

           

professionelle-landskabsarkitekter

Uundværlig til professionelle landskabsarkitekter

Brug Operations Center™ eller Operations Center™-appen til at oprette forbindelse mellem dine maskiner, jordarealer og din arbejdsstyrke i realtid for at strømline registrering, fremskynde rapporter og få adgang til data på farten. Livepositionering, proaktiv service og selvstyrede maskiner reducerer dine udgifter, samtidig med at du forbedrer miljøbeskyttelsen.

greenkeeper

Uundværlig for nutidens greenkeeper

Som greenkeeper bruger ’du Operations Center™ eller Operations Center™-appen som en hjælp til at forbinde dine maskiner, greens og medarbejdere i realtid. Dette muliggør problemfri registrering, hurtigere rapportering og mobil tilgængelighed. Du vil også drage fordel af livepositionering, proaktiv service og automatisk styring for at sænke udgifterne og øge bæredygtigheden, samtidig med at du bevarer førsteklasses drift.

hurtigstart

Anmod en ekspert om hjælp til at komme hurtigt i gang

Lær af de professionelle! Tal med en af de lokale forhandleres eksperter i præcisionsplænepleje, så du kan komme i gang og nyde fordelene hurtigere!

få-hele-historien-brochure

Få hele historien

Alle fakta, alt hvad du har brug for at vide, og hvordan du kommer i gang – Læs alt om det i vores Precision Turf Technology- brochure